Reklama
Mozzarellové špízky se slaninou
Fotogalerie:

Mozzarellové špízky se slaninou

Zdeňka Polanská
Zdeňka Polanská
Vsetín

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 300 g mozzarella
  • 250 g plátky anglické slaniny
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a papriku nakrájíme na větší kousky. Mozzarellu nakrájíme na plátky a každý obalíme ve dvou plátcích slaniny tak, aby nám při opékání nevytekla.

  2. Na špejli napíchneme kousek papriky, cibule a mozzarellu zabalenou ve slanině a ještě jednou vše zopakujeme. Takto si připravíme i zbytek špízků.

  3. Špízy osmažíme na pánvičce s trochou oleje do křupava a podáváme s teplým toustem a zeleninovým salátem.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny jsou hotové během pár minut a dobrá večeře pro hladovou rodinu je hned na ...
Vaříme express /20.02.10
Krémová bramborová polévka s fenyklem

Krémová bramborová polévka s fenyklem

Klasická bramboračka se dá ještě vylepšit na mnoho způsobů. A tento je z nich ...

Vaříme express /13.06.17
Veka plněná kuřecím masem

Veka plněná kuřecím masem

Nepřipravuj jen stále stejné chlebíčky.
Lenka Březková, Rožmitál
Vaříme express /23.07.10
Pomazánka s tuňákem

Pomazánka s tuňákem

Tato pomazánka je pro mne delikatesou.
Vaříme express /03.05.12
Kuřecí řízečky s chřestem

Kuřecí řízečky s chřestem

Vařím pravidelně teplé večeře a někdy je problém vymyslet, co na stůl, abych ...
Vaříme express /23.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu