Reklama
Reklama
Mozzarellové špízky se slaninou
Fotogalerie:

Mozzarellové špízky se slaninou

Zdeňka Polanská
Zdeňka Polanská
Vsetín

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 300 g mozzarella
  • 250 g plátky anglické slaniny
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a papriku nakrájíme na větší kousky. Mozzarellu nakrájíme na plátky a každý obalíme ve dvou plátcích slaniny tak, aby nám při opékání nevytekla.

  2. Na špejli napíchneme kousek papriky, cibule a mozzarellu zabalenou ve slanině a ještě jednou vše zopakujeme. Takto si připravíme i zbytek špízků.

  3. Špízy osmažíme na pánvičce s trochou oleje do křupava a podáváme s teplým toustem a zeleninovým salátem.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čína s nudlemi

Čína s nudlemi

Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí. Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /04.09.09
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Sýrová omáčka s gnocchi

Sýrová omáčka s gnocchi

Niva je v ní úplně úžasná.

Kateřina Bačíková, Sulejovice

Vaříme express /05.07.15
Plněná bageta

Plněná bageta

Podle receptu

Vlastíka Petržely z Liberce

Vaříme express /22.02.18
Malinový trhanec

Malinový trhanec

Sladká omeleta s malinami a sirupem.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /22.07.17
Bramborová sekaná

Bramborová sekaná

Většinou ji podávám se zeleninou nebo hrnkem dobrého čaje.

Hana Šátralová, ...

Vaříme express /15.06.17
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama