Reklama
Mořská treska se sýrem
Fotogalerie:

Mořská treska se sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 500 g mořské tresky
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 2 sušená rajčátka s česnekem
  • dle potřeby sůl a pepř
  • podle chuti drcený kmín
  • 2 lžíce strouhaného sýra
  • dle potřeby jarní cibulka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Tresku omyjeme, osušíme a dáme na talířek.

  2. V misce rozmícháme zakysanou smetanu s rajčátky i česnekem a solí s pepřem.

  3. Filé z tresky potřeme touto směsí, posypeme kmínem a dáme na grilovací tácky na gril.

  4. Když jsou dozlatova ogrilované, posypeme je sýrem smíchaným s pokrájenou jarní cibulkou a grilujeme ještě chvíli, než se sýr rozpustí.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Výborné pohoštění pro teplé dny.  Lenka Červenáčková, Cheb
Vaříme express /19.10.15
Dětský svařáček

Dětský svařáček

Rádi si na něm pochutnáváme.
Vendula Kolbaská, Tlumačov
Vaříme express /20.02.10
Šunkovo-sýroví šneci

Šunkovo-sýroví šneci

Rychle jsou upečení‚ bleskově zmizí ze stolu.
Simona Hopfingerová, Praha
Vaříme express /24.02.10
Slané bleskovky

Slané bleskovky

Děti z nich vždycky mají radost.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /14.03.17
Penne  s klobáskou

Penne s klobáskou

Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo.
Petra Gabrielová, Ústí nad Labem
Vaříme express /13.07.12
Restovaná zelenina se žampiony a mozzarellou

Restovaná zelenina se žampiony a mozzarellou

Pokud je zelenina dobře upravená, chutná mi víc než maso.
Jiří Kafka, Semily
Vaříme express /23.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu