Reklama
Mleté maso s těstovinami
Fotogalerie:

Mleté maso s těstovinami

Terezie Šimková

Brno
Když nestíhám, uvařím rodině tuto rychlovku.
Terezie Šimková, Brno

Ingredience

  • 150 g sýr eidam
  • 500 g maso mleté
  • 1 cibule
  • 120 g protlak rajčatový
  • 1 balení špagety
  • 1 lžička kari
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • špetka vegeta
  • dle potřeby sůl
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. K cibuli přidáme maso a důkladně osmažíme.
  2. K masu přidáme rajský protlak a koření. Celou směs zhruba půl hodiny podusíme. Zatím si podle návodu připravíme těstoviny.
  3. Na talíře dáme špagety, na ně maso a porce posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vylepšená rybí pomazánka

Vylepšená rybí pomazánka

Večeře, kterou miluje celá rodina. Lucie Polášková, Vážany
Vaříme express /16.02.14
Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Před zapečením můžeš přidat strouhaný sýr.

Helena Vebrová, Kolín

Vaříme express /16.06.14
Salát z krabích tyčinek

Salát z krabích tyčinek

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Vaříme express /23.10.18
Smažený patizon

Smažený patizon

Pokud kukupujeme patizony, vybíráme menší, mají méně jadérek.

Jaroslava Štefánková,...

Vaříme express /12.10.16
Slaný štrúdl

Slaný štrúdl

Vždycky si na něm velice pochutnáme.
Lenka Šolarová, Třebvlice
Vaříme express /19.10.10
Rychlovka z pánve

Rychlovka z pánve

Když ti zbude knedlík, zkus můj recept.

Barbora Vávrová, Břestek

Vaříme express /29.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu