Reklama
Reklama
Mleté maso na špejli
Fotogalerie:

Mleté maso na špejli

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zbyněk Páral, Klatovy

Ingredience

  • 500 g masa (půl vepřového, půl hovězího)
  • 1 vejce
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku (nebo podle chuti)
  • 2 lžíce petrželové natě
  • 1/2 lžičky sladké papriky
  • 1 lžička drceného pepře
  • 1/2 lžičky drceného koriandru
  • 3 lžíce olivového oleje
  • trocha soli
  • podle potřeby strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso dvakrát umeleme a dáme do misky. Vklepneme vejce a dobře vymícháme. Pak přidáme nasekané cibule, prolisované stroužky česneku, nasekanou petrželku, mletou papriku, drcený pepř, drcený koriandr, lžíci olivového oleje a sůl.

  2. Dobře promícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Utvoříme válečky, napíchneme je na předem namočené špejle a potřeme je olejem.

  3. Opečeme je na grilu ze všech stran a podávme s dipy, nakrájenou cibulí a chlebem.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka „Olé“

Polévka „Olé“

Správně by měla být hodně vychlazená. Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /25.06.16
Těstoviny v sýrové omáčce

Těstoviny v sýrové omáčce

U nás v rodině velmi oblíbené jídlo.

Jana Niemcová, Třinec

Vaříme express /02.01.15
Cuketová směs na topinky

Cuketová směs na topinky

Každý rok se nám urodí na zahradě spousta cuket. Receptů na zpracování téhle...

Vaříme express /07.09.16
Penne se smetanou a chřestem

Penne se smetanou a chřestem

Chřest nepotřebuje výrazné koření, jeho chuť by zanikla.

Karolína Borová, Plzeň

Vaříme express /16.04.17
Pikantní polévka

Pikantní polévka

Porce polévky ozdobíme lístky bazalky.

Zuzana Fričová, Benešov

Vaříme express /06.09.16
Miniválečky s uzeným masem

Miniválečky s uzeným masem

Dají se dochutit trochou směsi na barbecue.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /12.08.16
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama