Reklama
Mletá pomazánka
Fotogalerie:

Mletá pomazánka

Mgr. Lucie Špaisová
Mgr. Lucie Špaisová
Havířov - Město
Tato pomazánka chutná nejen celé naší rodině, ale také návštěvám.

Ingredience

  • 400 g měkký salám ( Junior)
  • 1 malá cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 majonéza
  • 3 vejce uvařená natvrdo
  • 5 sterilované okurky
  • 1 tavený smetanový sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Salám, cibuli, okurky a vejce umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme nahrubo. Pak do mísy k surovinám přidáme hořčici, majonézu, smetanový sýr a vše dobře promícháme. 
  2. Takto připravenou pomazánku necháme odležet v lednici. Vychlazeou ji mažeme na veku a zdobíme rajčaty, kolečkem salámu nebo paprikou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní kuřecí čína

Pikantní kuřecí čína

Soňa Rybářová, Litoměřice
Vaříme express /23.06.18
Plněné smažené kuřecí párky

Plněné smažené kuřecí párky

Rychlá večeře pro nečekané hosty.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /09.01.13
Barevná kuřecí játra

Barevná kuřecí játra

Jednoduše výtečné.

Lenka Tampírová, České Velenice

Vaříme express /03.04.12
Vepřové plátky z jednoho pekáče

Vepřové plátky z jednoho pekáče

Chutě masa i zeleniny se dokonale propojí.
Karolína Skupová, Litoměřice
Vaříme express /09.01.13
Vaječná pomazánka

Vaječná pomazánka

Klasická pomazánka trošku jinak.


Otto Plášek, Brno

Vaříme express /08.04.17
Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Překvapivě rychlá a jednoduchá polévka, která zasytí a mile vás překvapí svou jemnou ...

Vaříme express /10.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu