Chilli a pepřem rozhodně nešetři, jídlo by mělo být ostré.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Ingredience
- 300-400 g fazolí
- trocha oleje
- 2 cibule
- 1 chilli paprika
- podle chuti pepř
- 300 g kuřecího nebo vepřového masa
- 1 rajský protlak
- 1 konzervované zeleninové lečo
- podle chuti sůl
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Nejdříve si uvaříme doměkka fazole. Na větší pánvi na oleji osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájenou chilli papriku a dostatek pepře. Pak vmícháme nakrájené kousky masa. Osmahneme, trochu podlijeme a dusíme doměkka
-
Nakonec přidáme rajčatový protlak, zeleninové lečo a uvařené fazole. Osolíme, prohřejeme a podáváme s pečivem.