Reklama
Masové placičky s nivou
Fotogalerie:

Masové placičky s nivou

Jiřina Řezníčková
Jiřina Řezníčková
Praha 8
Masové placičky s výraznou chutí nivy. Vepřové maso je možno zaměnit za drůbeží.
Jiřina Řezníčková, Praha

Ingredience

  • 200 g niva
  • 400 g vepřové maso
  • olej na smažení
  • 2 vejce
  • pepř dle chuti
  • strouhanka na obalování
  • mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Maso nakrájíme na velmi drobné kostky nebo použijeme mleté. Nivu nastrouháme a s  masem smícháme. Dle chuti opepříme a lehce dosolíme.


     
  2. Z masové hmoty vytvoříme placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme. Podáváme s bramborem a zeleninovou přílohou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí játra s klobásou

Krůtí játra s klobásou

Alena Štrougalová, Neštěmice
Vaříme express /23.11.18
Žebrácká pečeně

Žebrácká pečeně

Výborná je teplá i studená.

Marta Šimková, Praha

Vaříme express /21.07.14
Koktejl zdraví

Koktejl zdraví

V horkém létě nejlépe osvěží pravá ovocná šťáva. Předností je, že obsahuje ...
Vaříme express /26.04.10
Žampionová omáčka

Žampionová omáčka

Můžeš samozřejmě doplnit plátkem masa.

Monika Slavíková, Humpolec

Vaříme express /06.06.15
Kuřecí maso na pórku

Kuřecí maso na pórku

Lze tak připravit i vepřové kotlety.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /28.07.17
Alobalová mňamka

Alobalová mňamka

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Vaříme express /17.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu