Reklama
Masová směs chilli
Fotogalerie:

Masová směs chilli

Jitka Bajerová
Jitka Bajerová
p. Mokrá

Tuto rychlovku vařím ráda. Líbí se mi , co se dá z mletého masa vymyslet, nejen klasická sekaná nebo karbanátky.

Jitka Bajerová, Hostěnice

Ingredience

  • 750 g mleté maso (míchané nebo vepřové)
  • 4 středně velká cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 4 lžíce olej
  • 1/2 lžičky mletá sladká paprika
  • na špičku lžičky mletého chilli
  • 1/2 lžičky sušený rozmarýn
  • 500 - 750 ml voda
  • 1 kostka masox
  • 4 rajčata
  • 2 ks paprika
  • kukuřice mražená nebo konzervovaná
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Ve větší pánvi (nejlépe Wok) na rozehřátém oleji opékáme mleté maso. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky, přidáme k masu a opékáme společně dozlatova.
  2. Až má maso barvičku přidáme koření,podlejeme vodou a přidám kostku masoxu. Necháme povařit asi tak 5-10 minut, přidáme zeleninu, kukuřici, podusíme asi tak 10 minut. Dochutíme a podáváme s dušenou rýží.

Pošli recept! 7/2012 (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy. Jana ...
Vaříme express /26.04.17
Kanapky s avokádem

Kanapky s avokádem

V obchodě si vybírám raději nezralá avokáda a nechám je doma 3–4 dny dozrát.

...

Vaříme express /28.11.16
Květákové kuličky

Květákové kuličky

Nina Taylor, Brno

Vaříme express /25.06.19
Párkový salát

Párkový salát

Nejlepší je dobře rozleželý.

Lenka Kantorová, Ronov nad Doubravou

Vaříme express /18.01.13
Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Můj přítel si ho velice pochvaluje.
Ilona Karlová, Světlá nad Sázavou
Vaříme express /27.09.11
Nákyp z květáku

Nákyp z květáku

Jednoduchý recept na zapečený květák s uzeninou nebo ve verzi pro vegetariány.

Lenka ...

Vaříme express /15.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu