Reklama
Maso šesti chutí
Fotogalerie:

Maso šesti chutí

Jana Holá

Volary
Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy.
Jana Holá, Volary

Ingredience

  • 3 řízky maso vepřové
  • špetka pepř
  • špetka zázvor
  • 1 lžíce hořčice francouzská
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 20 ml olej
  • 1 lžíce kečup
  • 50 g salám tvrdý
  • 1 cibule
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a každý plátek přepůlíme. Opepříme, posypeme zázvorem, namažeme hořčicí a obalíme z obou stran v mouce. Cibuli oloupeme a opražíme.
  2. Na oleji zprudka z obou stran opečeme. Pak snížíme teplotu a smažíme doměkka. Vmícháme kečup.
  3. Přidáme na kostičky nakrájený lovecký salám a lžíci pražené cibule. Pod pokličkou necháme ještě chvíli dusit.
  4. Nakonec posypeme na kostičky nakrájenou nivou. Když je tekutá, můžeme servírovat, a to s bramborem nebo s opečeným toastem.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl ozdobíme jménem strávníka. František Plánička, Klatovy
Vaříme express /24.02.10
Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Výborné pohoštění pro teplé dny. 

Lenka Červenáčková, Cheb


Vaříme express /19.10.15
Zapečené olomoucké tvarůžky

Zapečené olomoucké tvarůžky

Úžasně voňavá a lahodná svačinka.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Vaříme express /15.06.15
Palačinky se sýrem

Palačinky se sýrem

Zkus můj netradiční postup na slané palačinky.
Vlaďka Míková, Písek
Vaříme express /06.03.09
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné ...

Vaříme express /23.11.16
Krkovice v tatarce

Krkovice v tatarce

Osvědčilo se mi, že narychlo vymyšlené recepty jsou ty nejlepší.
Vaříme express /31.05.13
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama