Reklama
Reklama
Maso šesti chutí
Fotogalerie:

Maso šesti chutí

Jana Holá

Volary
Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy.
Jana Holá, Volary

Ingredience

  • 3 řízky maso vepřové
  • špetka pepř
  • špetka zázvor
  • 1 lžíce hořčice francouzská
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 20 ml olej
  • 1 lžíce kečup
  • 50 g salám tvrdý
  • 1 cibule
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a každý plátek přepůlíme. Opepříme, posypeme zázvorem, namažeme hořčicí a obalíme z obou stran v mouce. Cibuli oloupeme a opražíme.
  2. Na oleji zprudka z obou stran opečeme. Pak snížíme teplotu a smažíme doměkka. Vmícháme kečup.
  3. Přidáme na kostičky nakrájený lovecký salám a lžíci pražené cibule. Pod pokličkou necháme ještě chvíli dusit.
  4. Nakonec posypeme na kostičky nakrájenou nivou. Když je tekutá, můžeme servírovat, a to s bramborem nebo s opečeným toastem.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží Kateřina Levá, Klatovy
Vaříme express /19.08.18
Vepřová panenka v bylinkové směsi

Vepřová panenka v bylinkové směsi

Maso si uchová veškerou šťávu, chuť záleží na grilovacím koření
...

Vaříme express /02.08.16
Koláč s pórkem a smetanou

Koláč s pórkem a smetanou

Tento typ koláčů jsme si velmi oblíbili, dají se připravovat na mnoho různých ...

Vaříme express /06.03.14
Pečené masovo-sýrové kuličky

Pečené masovo-sýrové kuličky

Tyhle jednohubky určitě ocení každá návštěva. Nezapomeň na dobré pivo nebo ...

Vaříme express /11.02.15
Rohlíková pizza

Rohlíková pizza

Italové by koukali, jak dobrá je pizza z rohlíků!
Eva Jůzová, Ústí nad Labem
Vaříme express /22.01.09
Sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky

Zatím každý, kdo je podle mého receptu dělal, si je pochvaloval. Toto jídlo se stalo ...

Vaříme express /04.03.15
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama