Reklama
Maso šesti chutí
Fotogalerie:

Maso šesti chutí

Jana Holá

Volary
Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy.
Jana Holá, Volary

Ingredience

  • 3 řízky maso vepřové
  • špetka pepř
  • špetka zázvor
  • 1 lžíce hořčice francouzská
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 20 ml olej
  • 1 lžíce kečup
  • 50 g salám tvrdý
  • 1 cibule
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a každý plátek přepůlíme. Opepříme, posypeme zázvorem, namažeme hořčicí a obalíme z obou stran v mouce. Cibuli oloupeme a opražíme.
  2. Na oleji zprudka z obou stran opečeme. Pak snížíme teplotu a smažíme doměkka. Vmícháme kečup.
  3. Přidáme na kostičky nakrájený lovecký salám a lžíci pražené cibule. Pod pokličkou necháme ještě chvíli dusit.
  4. Nakonec posypeme na kostičky nakrájenou nivou. Když je tekutá, můžeme servírovat, a to s bramborem nebo s opečeným toastem.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Panské koláčky

Panské koláčky

Jsou dobré jak teplé, tak i studené. Libuše Vichrová, Deštná
Vaříme express /19.10.16
Bramboráčky s tvarohem

Bramboráčky s tvarohem

Díky tvarohu jsou křupavé.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /20.09.16
Krůtí plátek se sýrovou omáčkou

Krůtí plátek se sýrovou omáčkou

Drůbeží maso doplní výrazná chuť sýra.
Renata Warzelová, Otrokovice
...
Vaříme express /30.07.09
Selská omeleta s hráškem

Selská omeleta s hráškem

Přítel si ji dokáže připravit sám, ale jako většina chlapů je radši, když vařím ...

Vaříme express /21.05.16
Vaječný salát

Vaječný salát

Vojtěch Miláček, Praha

Vaříme express /20.03.18
Zapečený květák

Zapečený květák

Můžeš ho udělat i bez masa, je také dobrý.


Ivana Černá, Praha

Vaříme express /12.04.17
 

Nejnovější

Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama