Reklama
Maso šesti chutí
Fotogalerie:

Maso šesti chutí

Jana Holá

Volary
Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy.
Jana Holá, Volary

Ingredience

  • 3 řízky maso vepřové
  • špetka pepř
  • špetka zázvor
  • 1 lžíce hořčice francouzská
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 20 ml olej
  • 1 lžíce kečup
  • 50 g salám tvrdý
  • 1 cibule
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a každý plátek přepůlíme. Opepříme, posypeme zázvorem, namažeme hořčicí a obalíme z obou stran v mouce. Cibuli oloupeme a opražíme.
  2. Na oleji zprudka z obou stran opečeme. Pak snížíme teplotu a smažíme doměkka. Vmícháme kečup.
  3. Přidáme na kostičky nakrájený lovecký salám a lžíci pražené cibule. Pod pokličkou necháme ještě chvíli dusit.
  4. Nakonec posypeme na kostičky nakrájenou nivou. Když je tekutá, můžeme servírovat, a to s bramborem nebo s opečeným toastem.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené kaiserky

Zapečené kaiserky

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /15.03.18
Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem

Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem

Skvěle se hodí k posezení u vína.
Viola Jandejsková, Volary
Vaříme express /28.02.10
Masové koule s mozzarellou

Masové koule s mozzarellou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /28.02.18
Penne  s klobáskou

Penne s klobáskou

Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo.
Petra Gabrielová, Ústí nad Labem
Vaříme express /13.07.12
Zeleninové těstoviny

Zeleninové těstoviny

Tenhle oběd je vhodný za horkého léta.

Jitka Syslová, Příbram

Vaříme express /03.08.15
Kuskus s hráškem a žampiony

Kuskus s hráškem a žampiony

Zvládne ho uvařit úplně každý.

Eliška Hirková, Jindřichův Hradec

Vaříme express /20.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu