Ingredience
- 3 řízky maso vepřové
- špetka pepř
- špetka zázvor
- 1 lžíce hořčice francouzská
- 2 lžíce mouka hladká
- 20 ml olej
- 1 lžíce kečup
- 50 g salám tvrdý
- 1 cibule
- 100 g niva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Maso naklepeme a každý plátek přepůlíme. Opepříme, posypeme zázvorem, namažeme hořčicí a obalíme z obou stran v mouce. Cibuli oloupeme a opražíme.
-
Na oleji zprudka z obou stran opečeme. Pak snížíme teplotu a smažíme doměkka. Vmícháme kečup.
-
Přidáme na kostičky nakrájený lovecký salám a lžíci pražené cibule. Pod pokličkou necháme ještě chvíli dusit.
-
Nakonec posypeme na kostičky nakrájenou nivou. Když je tekutá, můžeme servírovat, a to s bramborem nebo s opečeným toastem.