Reklama
Reklama
Mašličky s lososem
Fotogalerie:

Mašličky s lososem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Investuj do lososa a vykouzli luxusní jídlo.
Zuzana Schreiberová,
Hrochův Týnec

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 1/2 kelímku smetana zakysaná
  • 1/2 kelímku smetana 12%
  • svazek kopr
  • 150 g filé losos
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Přibližně půl sáčku těstovin uvař v osolené horké vodě‚ aby byly ‚‚na skus‘‘.
  2. Přidej půl kelímku smetany zakysané a půl kelímku na vaření. Zasypej nadrobno nasekaným koprem.
  3. Filé z lososa nakrájej na centimetrové kostičky‚ přidej k těstovinám a za stálého míchání povař až do chvíle‚ kdy se maso lososa začne rozpadat. Podle chuti osol a opepři.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nakládaná krkovice

Nakládaná krkovice

Nejlepší přílohou k masu je čerstvý chléb a nějaký zeleninový salát. ...
Vaříme express /02.08.16
Lístkové roládky

Lístkové roládky

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /09.01.13
Alobalová mňamka

Alobalová mňamka

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Vaříme express /17.12.12
Bleskový koláč s ovocem

Bleskový koláč s ovocem

Gabriela Jílková, Polička

Vaříme express /25.10.18
Křenová se salámem

Křenová se salámem

Zkus pomazánkové máslo s křenem.

Božena Peřinová, Bítovčice

Vaříme express /03.02.17
Žampionová polévka

Žampionová polévka

Má jemně navinulou chuť a křupavé tyčinky z listového těsta ji výborně doplňují.

...

Vaříme express /06.05.13
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama