Reklama
Masíčko v pita chlebu
Fotogalerie:

Masíčko v pita chlebu

Libuše Hlaváčová

Brno
Opravdu super jídlo a je to rychlovka!
Libuše Hlaváčová, Brno

Ingredience

  • chléb
  • 50- 100 g maso podle chuti naložené
  • 1 mrkev
  • 1 rajčata
  • malý kousek zelí hlávkové
  • 1 lžička tatarka
  • 1 lžička kečup nebo hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Můžeme použít jakýkoliv druh masa‚ nejlépe předem naloženého v oleji, které nám zbylo třeba od grilování.
    Okořeníme je a osmažíme na pánvi.
  2. Nakrouháme zelí a mrkev a nakrájíme rajče. Maso a zeleninu můžeme vložit přímo do pity nebo přikusovat.
  3. Dochutíme kečupem‚ tatarkou nebo hořčicí‚ popřípadě i jiným dresinkem.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Česnečka se šlehačkou

Česnečka se šlehačkou

Tato polévka je v naší rodině jednou z nejoblíbenějších. Lenka ...
Vaříme express /11.10.11
Výborná vajíčková pomazánka

Výborná vajíčková pomazánka

Děláme ji vždy po Velikonocích, když zbude spousta vajíček.

Martina Sklenářová, ...

Vaříme express /16.03.17
Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Maso by se mělo nechat 1–2 minuty po opékání odležet, aby se šťáva rozlila ...

Vaříme express /27.07.17
Pikantní sýrové vrtulky s bazalkou

Pikantní sýrové vrtulky s bazalkou

Lehká, rychlá a chutná letní večeře.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /07.05.17
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Neznám nic jednoduššího.

Petra Hlaváčková, Brno

Vaříme express /25.02.14
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu