Reklama
Reklama
Marináda z nivy
Fotogalerie:

Marináda z nivy

Hana Markupová

Chomutov
Na zeleninu i maso.
Hana Markupová, Chomutov

Ingredience

  • 1 jogurt
  • 500 g niva
  • 1 cibule
  • 1 lžička cukr krupice
  • 4 stroužky česnek
  • 100 g tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nastrouháme nivu najemno, přidáme ta-tarskou omáčku, jogurt, na­jemno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek a lžičku cukru. Pořádně promícháme, můžeme přisolit. Marináda musí být tužší, aby držela na zelenině – pokud není, přidáme bílý tavený sýr a ušleháme ho v marinádě. Můžeme přidat bylinky dle vlastní chuti.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybářovy žampiony

Rybářovy žampiony

V sezoně místo žampionů používám masáky. Václav Vanžura, Hradec Králové
Vaříme express /11.06.14
Kuřecí medailonky

Kuřecí medailonky

Jako další příloha se hodí nejlépe rýže.

Jana Mráčková, Plzeň

Vaříme express /16.06.16
Fazole - rychlá a chutná večeře

Fazole - rychlá a chutná večeře

Večer jsem utahaná a nemám na dlouhé stání u sporáku náladu, i když jinak vařím ...
Vaříme express /06.08.08
Vejce zapečené v bešamelu

Vejce zapečené v bešamelu

Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

Karolína Blahotová, Tábor

Vaříme express /21.03.16
Žampionová pochoutka s hermelínem

Žampionová pochoutka s hermelínem

Zajímavý recept na dobrý bezmasý oběd, který ti bude chutnat.

Hana Kupková, ...

Vaříme express /10.10.13
Tlačenkový salát

Tlačenkový salát

Chutná nejlépe s čerstvým chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /27.01.15
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama