Reklama
Marináda z nivy
Fotogalerie:

Marináda z nivy

Hana Markupová

Chomutov
Na zeleninu i maso.
Hana Markupová, Chomutov

Ingredience

  • 1 jogurt
  • 500 g niva
  • 1 cibule
  • 1 lžička cukr krupice
  • 4 stroužky česnek
  • 100 g tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nastrouháme nivu najemno, přidáme ta-tarskou omáčku, jogurt, na­jemno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek a lžičku cukru. Pořádně promícháme, můžeme přisolit. Marináda musí být tužší, aby držela na zelenině – pokud není, přidáme bílý tavený sýr a ušleháme ho v marinádě. Můžeme přidat bylinky dle vlastní chuti.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Paprikové lodičky

Paprikové lodičky

Hezké pohoštění pro návštěvu či pro děti. Lída Guková, Onšov
Vaříme express /06.05.14
Poctivé chlupaté knedlíky

Poctivé chlupaté knedlíky

Podáváme se zelím a pečeným masem.

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Vaříme express /13.11.17
Grilovaná krkovice

Grilovaná krkovice

Ještě čerstvé pečivo, zeleninový salát a vychlazené pivo a jde se hodovat!

Josef ...

Vaříme express /18.06.17
Špagety se sicilskou sladkokyselou omáčkou

Špagety se sicilskou sladkokyselou omáčkou

Tato výborná omáčka se hodí ke všem těstovinám nejlepší je však se špagetami.

Rita...

Vaříme express /01.12.12
Sýrové šišky s droždím

Sýrové šišky s droždím

Je to skvělé a přitom velmi snadné jídlo pro vyznavače vegetariánské kuchyně. ...
Vaříme express /14.09.10
Krémová rajčatová polévka

Krémová rajčatová polévka

Vydatná polévka je naprosto univerzální. Můžeš ji jíst k snídani, k obědu ...
Vaříme express /20.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu