Reklama
Marináda z nivy
Fotogalerie:

Marináda z nivy

Hana Markupová

Chomutov
Na zeleninu i maso.
Hana Markupová, Chomutov

Ingredience

  • 1 jogurt
  • 500 g niva
  • 1 cibule
  • 1 lžička cukr krupice
  • 4 stroužky česnek
  • 100 g tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nastrouháme nivu najemno, přidáme ta-tarskou omáčku, jogurt, na­jemno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek a lžičku cukru. Pořádně promícháme, můžeme přisolit. Marináda musí být tužší, aby držela na zelenině – pokud není, přidáme bílý tavený sýr a ušleháme ho v marinádě. Můžeme přidat bylinky dle vlastní chuti.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové řízečky

Bramborové řízečky

Přestože tento recept vypadá jednoduše, je to neuvěřitelná pochoutka. Jarmila ...
Vaříme express /13.08.08
Smažené řízky z hlívy s dipem

Smažené řízky z hlívy s dipem

Podle receptu

Karolíny Kocourkové z Hranic

Vaříme express /03.10.18
Červená slepice

Červená slepice

Podává se druhý den vychlazená. Nejlepší je s pečivem.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /19.07.16
Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Můžeš přidat klobásku

Podle receptu Veroniky Koblihové z Teplic

Vaříme express /25.10.18
Stromečky  s pestem

Stromečky s pestem

Hodí se ke sklence vína nebo sektu, zbylý chléb používám na strouhanku.

Jana ...

Vaříme express /29.12.14
Salát s kuřetem a kuskusem

Salát s kuřetem a kuskusem

K obědu nebo večeři je vždycky dobrý salát. U tohoto pokrmu je to vlastně všechno ...

Vaříme express /05.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu