Reklama
Lovecké těstoviny
Fotogalerie:

Lovecké těstoviny

Lucie Strakošová
Lucie Strakošová
Trnávka

Jsou pikantní, rychle hotové a moc dobré.

Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 100 g lovecký salám
  • 1 kelímek smetana 12%
  • 100 g niva
  • 1 lžíce máslo
  • 1 polévková lžíce čerstvá pažitka
  • 300 g těstoviny
  • podle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Do kastrolu dáme rozpustit máslo, přidáme uvařené těstoviny, nastrouhanou nivu, zalijeme smetanou, opepříme a necháme rozpustit.
  2. Do hotové těstovinové pochoutky vmícháme nakrájený lovečák na nudličky. Dále neprohříváme a na talíři dozdobíme pažitkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Trojhránky s masovou směsí

Trojhránky s masovou směsí

Lze připravit i jako klasický závin a tím se z jednohubek k posezení stane plnohodnotná ...
Vaříme express /28.05.12
Těstoviny na víně

Těstoviny na víně

S mletým masem a bylinkami, tak jak je dělám já.

Jitka Krymová, Ústí nad Labem

Vaříme express /01.02.17
Krůtí na oreganu

Krůtí na oreganu

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Vaříme express /08.02.12
Šunkovo-sýrový štrúdl

Šunkovo-sýrový štrúdl

Jako pohoštění k vínu je dokonalý.

Andrea Vařechová, Hradec Králové

Vaříme express /13.05.16
Výtečná hermelínová pomazánka

Výtečná hermelínová pomazánka

Alice Novotná, Benešov

Vaříme express /24.03.18
Tvarůžková dobrota

Tvarůžková dobrota

Podáváme ji vychlazenou.

Otto Plášek, Brno


Vaříme express /28.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu