Reklama
Losos na zelenině
Fotogalerie:

Losos na zelenině

Miluše Paymová

Karviná
Ryba s chutí vínečka je velká pochoutka.
Miluše Paymová, Karviná

Ingredience

  • 600 g losos
  • 1 mrkev
  • 1 paprika
  • 1 rajčata
  • 1/2 pórek
  • 1 lilek
  • trocha olej olivový
  • 1 lžička citronová šťáva
  • na obalení mouka hladká
  • 200 ml víno červené
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu omyjeme a nastrouháme nahrubo nebo pokrájíme na malé kostičky. Všechnu kromě lilku orestujeme na oleji a polovinou množství vyložíme pekáč či pánev.
  2. Lososa osolíme, opepříme a pokapeme citr. šťávou, obalíme v mouce a zprudka z obou stran osmahneme.
  3. Vložíme na zeleninu do pekáče, zasypeme zbývající, zalijeme vínem, přikryjeme alobalem a zapékáme.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sendviče s opečenou šunkou

Sendviče s opečenou šunkou

Na piknik nebo svačinku Podle receptu Marie Krejčové z Brna
Vaříme express /03.07.18
Špecle s bazalkovým pestem

Špecle s bazalkovým pestem

Dají se připravit na mnoho způsobů.

Líba Mukařová, Most

Vaříme express /18.03.13
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Špagety patří mezi moje oblíbená jídla. Chutnají mi zapečené a kořeněné podle ...
Vaříme express /04.09.09
Šumavská topinka

Šumavská topinka

Vydatná večeře, která je hotová během chvilky.

Martina Drozdová, Valašské...

Vaříme express /14.08.17
Zapečený hermelín se žampiony

Zapečený hermelín se žampiony

Podává se horký hned po vytažení z trouby.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu