Reklama
Listový salát s mandarinkou
Fotogalerie:

Listový salát s mandarinkou

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno
Výborný salát z ledového nebo klasického salátu, který se hodí k hlavnímu chodu, anebo jen tak.

Ingredience

  • 1/4 ledový salát
  • 1 mandarinka
  • špetka barevný pepř
  • 1 lžička pískový cukr
  • 1 lžička ocet balsamico
  • 1/2 lžičky olivový olej
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

12 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Do misky dáme balsamico, sůl, pepř, cukr a olej. Přidáme nakrájenou čerstvou mandarinku a lehce ji pomačkáme. Tak vznikne malé množství nálevu, do kterého vmícháme nakrájený salát. 

  2. Do salátu je možné také třeba přidat i proužky mrkve nebo zelí. Salát necháme chvilku odležet v chladu a konzumujeme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lehký těstovinový salát s kuřecím masem

Lehký těstovinový salát s kuřecím masem

Někdy přidávám i černé olivy bez pecek. Lenka Niemczyková, Hnojník
Vaříme express /02.10.16
Uzený vývar s noky

Uzený vývar s noky

Využij vývar zbylý po vaření masa.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /10.01.17
Mašličky s lososem

Mašličky s lososem

Investuj do lososa a vykouzli luxusní jídlo.
Zuzana Schreiberová,
Hrochův Týnec
...
Vaříme express /06.12.10
Vajíčková pomazánka se šunkou

Vajíčková pomazánka se šunkou

Rychle hotová pomazánka, která zachutná hlavně dětem.

Lenka Gregová Hauptigová, ...

Vaříme express /30.06.13
Smažené tvarůžky

Smažené tvarůžky

Celé mojí rodině chutná smažený sýr. Připravuji ho docela často. Doposud jsem vždy ...
Vaříme express /22.12.08
Šumavská topinka

Šumavská topinka

Vydatná večeře, která je hotová během chvilky.

Martina Drozdová, Valašské...

Vaříme express /14.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu