Reklama
Listové balíčky
Fotogalerie:

Listové balíčky

Martina Nováková

Zubří

Jako příloha je vhodný zeleninový salát.

Martina Nováková, Zubří

Ingredience

  • 450 g kuřecí prsa
  • trocha grilovacího koření
  • olej na smažení
  • 50 g máslo
  • 1 lžíce hladká mouka
  • dle potřeby mléko
  • trocha vegety
  • 1 listové těsto
  • 100 g eidam

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso okořeníme a opečeme na pánvi. Na másle osmažíme mouku, zalijeme mlékem a vymícháme dohladka. Ochutíme vegetou. Rozválíme listové těsto a rozdělíme je na 6 stejných dílů. Na 3 kusy položíme vychladlé kuřecí maso‚ přelijeme bešamelem a posypeme strouhaným sýrem.

  2. Pokryjeme zbylými díly těsta‚ které nahoře nakrojíme do mřížky. Po stranách přimáčkneme vidličkou a dáme péct dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lilek plněný uzeným

Lilek plněný uzeným

Výborné je maso z uzeného ocásku. Hana Sopková, Praha
Vaříme express /20.04.16
Bramborové gnocchi s chřestem

Bramborové gnocchi s chřestem

Chřest kupuji na trzích.

Marta Janouchová, Hlinsko

Vaříme express /21.05.16
Zelné placičky s česnekem

Zelné placičky s česnekem

Místo salámu můžeš dát uzené maso či přidat do placiček to, co ti chutná.
Jitka ...
Vaříme express /16.01.11
Zelníky

Zelníky

Manžel je přímo miluje, takže je dělám poměrně často.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Vaříme express /30.06.14
Nadívanica

Nadívanica

Manželka ji připravuje nejen o Velikonocích.


Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /28.03.17
Minutka po škole

Minutka po škole

Výborná pochoutka, umím ji od svého táty.

Vlastimil Jelínek, Stará Boleslav

Vaříme express /23.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu