Reklama
Lístkové roládky
Fotogalerie:

Lístkové roládky

Ivana Bartušková
Ivana Bartušková
Luka nad Jihlavou

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 listové těsto
  • 100 g plátkový sýr
  • 8 tenké párky
  • několik sterilované okurky
  • trocha kečup na potření
  • 1 vejce
  • na posypání kmín

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále na placku, kterou rozkrájíme na obdélníčky.

  2. Každý z nich potřeme kečupem, dáme na něj sýr, kousek párku, okurky (můžeme případně posypat oblíbeným kořením) a srolujeme. Takto připravené roládky potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem. Upečeme dozlatova.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plátky rudého bratra

Plátky rudého bratra

Díky marinádě jsou skvělé hlavně s pivem. Zuzana Hošková, Protivín
Vaříme express /13.10.15
Žampiony s vinnou klobásou

Žampiony s vinnou klobásou

Já k nim dělám bramborovou kaši.

Vlaďka Smutná, Klatovy

Vaříme express /10.10.16
Pečená klobása v alobalu

Pečená klobása v alobalu

Pikantní klobása obložená slaninou, sýrem, vejcem a dalšími surovinami a zapečená v ...

Vaříme express /08.02.13
Kuřecí paličky s paprikou

Kuřecí paličky s paprikou

Když se Vám omrzí klasické pečené kuře, můžete vyzkoušet tuto kořeněnou obměnu.

...

Vaříme express /07.09.13
Třešňová bábovka

Třešňová bábovka

Nebyla vůbec suchá a moc všem chutnala.

Alena Vopěnková, Přibyslav

Vaříme express /15.08.16
Pivovarská bašta s pórkem

Pivovarská bašta s pórkem

Pivo dodá specifickou chuť, maso je příjemně šťavnaté.

Marcela Kaněrová, Náchod

Vaříme express /16.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu