Reklama
Lístkové roládky
Fotogalerie:

Lístkové roládky

Ivana Bartušková
Ivana Bartušková
Luka nad Jihlavou

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 listové těsto
  • 100 g plátkový sýr
  • 8 tenké párky
  • několik sterilované okurky
  • trocha kečup na potření
  • 1 vejce
  • na posypání kmín

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále na placku, kterou rozkrájíme na obdélníčky.

  2. Každý z nich potřeme kečupem, dáme na něj sýr, kousek párku, okurky (můžeme případně posypat oblíbeným kořením) a srolujeme. Takto připravené roládky potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem. Upečeme dozlatova.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin s ostrou chutí chilli

Závin s ostrou chutí chilli

Oregano tě přenese do slunné Itálie. Zdeňka Vítová, Liberec
Vaříme express /17.02.15
Tortilla s panenkou

Tortilla s panenkou

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /25.06.19
Pivní pomazánka s tvarůžky

Pivní pomazánka s tvarůžky

Mají výraznou chuť a ten, kdo jednou ochutná, už na ně nedá dopustit.

Jarmila...

Vaříme express /03.07.14
Meruňky se sýrem a ořechy

Meruňky se sýrem a ořechy

Pikantní a osvěžující dezert.

Zuzana Kudelková, Příbram

Vaříme express /13.08.16
Tekuté tvarůžky

Tekuté tvarůžky

Nezralé tvarůžky dej na pár dnů na teplé místo.
Lukáš Uher, Brno
Vaříme express /09.11.10
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Hodí se ke skleničce vína nebo piva.

Iva Papežová, Teplice

Vaříme express /29.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu