Reklama
Liborův hermelín
Fotogalerie:

Liborův hermelín

Zuzana Hanáčíková

Zlín
Hermelín máme rádi na všechny způsoby.
Zuzana Hanáčíková, Zlín

Ingredience

  • špetka sůl
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti paprika sladká mletá
  • dle chuti tymián
  • dle chuti koření grilovací
  • dle chuti oregáno
  • dle chuti pepř
  • dle chuti chilli
  • dle chuti bazalka
  • 1 lžíce olej
  • 1 hermelín

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrníčku nalijeme olej, přidáme koření‚ rozdrcený česnek a sůl. Hermelín potřeme směsí a zabalíme do alobalu tak, aby nevytékal.
  2. Dáme péct do trouby asi na 180–200 °C. Až hermelín zavoní‚ je hotový.

    TIP:
    Hermelín vypadá ještě lépe, když místo obyčejného černého pepře použijeme mletý pepř tří barev.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Asijské balíčky

Asijské balíčky

Zajímavý a snadný oběd nebo večeře. Marek Kováč, Bystřice nad Olší
Vaříme express /14.11.13
Rychlý houbový salát

Rychlý houbový salát

Veronika Duchková, Most

Vaříme express /14.10.18
Kuřecí mňamka z Vysočiny

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Vaříme express /14.01.13
Pappardelle s rajčátky

Pappardelle s rajčátky

Rudolf Staněk, Tábor

Vaříme express /19.06.18
Lečo bez vajec

Lečo bez vajec

O dovolené se snažím buď nevařit vůbec, nebo jenom jednoduše.

Květa Kroupová, ...

Vaříme express /08.09.16
Smažené řízky z hlívy s dipem

Smažené řízky z hlívy s dipem

Podle receptu

Karolíny Kocourkové z Hranic

Vaříme express /03.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu