Reklama
Letní pomazánka
Fotogalerie:

Letní pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

V jednoduchosti je chuť.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kelímek pomazánkového másla (200 g)
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžíce krémového taveného sýra
  • 1 celá jarní cibulka (bílá i zelená část)
  • 100 g šunky od kosti
  • dle chuti sůl a bílý pepř

Doba přípravy

Počet porcí

8-10

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Pomazánkové máslo vyklopíme do mísy, přidáme jednu polévkovou lžíci zakysané smetany a lžíci krémového sýra. Vyšleháme metličkou, aby se ingredience spojily.

  2. Potom přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou šunku od kosti. Vše společně zlehka promícháme a dle chuti osolíme a opepříme. Necháme vychladit a podáváme s čerstvým pečivem.


Tip redakce

Pomazánku můžeš jednoduše připravit celou v mixéru. Všechny nasekané dílky tak budou stejné a vznikne krásně nadýchaná konzistence.

Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Minichlebíčky

Minichlebíčky

Můžeš je zdobit podle fantazie. Marta Černínová, Mokré Lazce
Vaříme express /11.12.15
Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Krevety se dají koupit ve větších supermarketech nebo ve specializovaných prodejnách.

...

Vaříme express /21.09.16
Plněná kaviárová vejce

Plněná kaviárová vejce

Jsou ozdobou každé studené mísy.

Vratislav Procházka, Kladno

Vaříme express /27.03.13
Pikantní pomazánka

Pikantní pomazánka

Podáváme s opečenými toasty nebo s bagetou.

Petra Melicharová, Kladno

Vaříme express /19.06.17
Letní papriky

Letní papriky

Příprava tohoto jídla je rychlá, za pár minut vznikne neuvěřitelně osvěžující ...
Vaříme express /20.08.08
Cuketa v karí těstíčku

Cuketa v karí těstíčku

Úrodu máme letos velkou, tak přemýšlím, co s nimi.

Květa Kroupová, Praha


Vaříme express /01.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu