Reklama
Lečo z cukety
Fotogalerie:

Lečo z cukety

Lucie Samcová

Meziboří
Jednoduchá a dobrá alternativa klasického zeleninového jídla.
Lucie Samcová, Meziboří

Ingredience

  • 1 cibule
  • 100 ml olej
  • 2 paprika bílá
  • 1 cuketa
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle chuti chilli
  • 1 rajský protlak
  • 3 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájenou na kostičky necháme na oleji zesklovatět. Přidáme na proužky pokrájenou bílou papriku a cuketu, kterou jsme oloupali a zbavili jádřince. Zeleninu okořeníme a lehce orestujeme.
  2. Malinko podlijeme vodou a přidáme rajský protlak. Asi po deseti minutách je vše měkké. Přidáme vajíčka‚ dochutíme a máme hotovo. Podáváme s pečivem‚ s bramboráčky či s rýží.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórek se slaninou a sýrem

Pórek se slaninou a sýrem

Mikrovlnnou troubu používáme tak jako většina domácností spíše na ohřívání jídla....
Vaříme express /26.08.13
Plněné hřebeny

Plněné hřebeny

Máme je rádi k večeři!
Eva Výtisková, Turnov
Vaříme express /09.03.09
Špagety s kuřecím masem

Špagety s kuřecím masem

Maso můžeš nahradit sójovými kostkami.
Hana Kupková, Ostrava
Vaříme express /11.11.10
Masové knedlíky

Masové knedlíky

Výborný sytý oběd. Podávej je se zelím.
Naděžda Paulinová, Prostějov
Vaříme express /26.10.11
Tvarohový salát s jablkem

Tvarohový salát s jablkem

Má osvěžují chuť a není po něm těžko.
Romana Zbytková, Brno
Vaříme express /28.02.10
Houbová pánev se zeleninou

Houbová pánev se zeleninou

Nejlepší přílohou k této lahodné kořeněné pochoutce je klasická vařená rýže.
...
Vaříme express /06.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu