Reklama
Lečo s játry a těstovinami
Fotogalerie:

Lečo s játry a těstovinami

Michaela Herrmanová

Černá v Pošumaví
Lečo na trochu jiný způsob.
Michaela Herrmanová, Černá v Pošumaví

Ingredience

  • 200 g játra drůbeží
  • špetka sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 lžička bazalka sušená
  • 1 cibule
  • 1 paprika zelená
  • 500 g těstoviny
  • 2 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Drůbeží játra orestujeme‚ podle chuti osolíme a opepříme‚ přidáme bazalku‚ nakrájenou cibuli a papriku. Nakonec ke směsi přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kousky. Všechno promícháme.
  2. Takto připravenou směs přidáme do předem uvařených těstovin. Zamícháme a hned můžeme podávat. Pokud nemáme těstoviny, dá se lečo samozřejmě jíst i s chlebem.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s vejci a hráškem

Salát s vejci a hráškem

Nemusíš ho vařit, příprava nezabere moc času a navíc je levný. Helena ...
Vaříme express /06.12.10
Toasty se zelím

Toasty se zelím

Zbylo ti zelí od oběda? Udělej si ho k večeři!
Šárka Medáčková, Děčín...
Vaříme express /08.03.10
Letní karbanátky

Letní karbanátky

Výborné bezmasé letní karbanátky.Pokud máte zahrádku, tak jsou skoro zadarmo:)
Vaříme express /21.06.12
Toast pro miláčka

Toast pro miláčka

Jak se říká, láska prochází žaludkem. Já si ovšem myslím, že to neznamená pustit se...
Vaříme express /13.02.13
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Pizza čtverečky

Pizza čtverečky

Posílám recept na rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu. Ještě nikdy ...

Vaříme express /14.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu