Reklama
Lahodné jednohubky
Fotogalerie:

Lahodné jednohubky

Michaela Horáková

Šumperk
Jednoduchý recept na občerstvení‚ které ti určitě zachutná.
Michaela Horáková, Šumperk

Ingredience

  • 4 rohlíky
  • 1 třená niva
  • 2 lžičky hořčice
  • 150 g sýr eidam
  • 1/2 paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na asi 1,5 cm široká kolečka a namažeme na ně nivu.
  2. Na ni poté dáme ještě doprostřed trošku hořčice.
  3. Eidam nakrájíme na kostičky a papriku na kousky. Vždy na ozdobné párátko napichujeme papriku a sýr a nakonec párátko zapíchneme do namazaného rohlíku. Pro obměnu můžeme dát místo sýra na kolečka nakrájenou kyselou okurku.

    TIP: Můžeš použít i celozrnné rohlíky a místo papriky dát půlku cherry rajčátka.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí prsa zapečená s bramborem a brokolicí

Kuřecí prsa zapečená s bramborem a brokolicí

S čerstvými lesními houbami je to také dobré. Jindřiška Záhrobská, Litvínov
Vaříme express /02.07.15
Šunková pěna

Šunková pěna

Skvělá je i namazaná na rohlíku s kolečky osolené okurky.

Petra Soukupová, ...

Vaříme express /25.08.17
Přírodní vepřová játra

Přírodní vepřová játra

Nejlépe chutnají s chlebem

Ilona Vokounová, Jirkov

Vaříme express /23.03.20
Žampionová omáčka s cuketou

Žampionová omáčka s cuketou

Udělej si oběd z darů zahrady.

Květa Hošková, Vratimov

Vaříme express /30.01.16
Šumavská topinka

Šumavská topinka

Vydatná večeře, která je hotová během chvilky.

Martina Drozdová, Valašské...

Vaříme express /14.08.17
Těstoviny s restovanými rajčaty a jarní cibulkou

Těstoviny s restovanými rajčaty a jarní cibulkou

Sýrová omáčka se hodí také ke kuřecímu masu.

Světlana Klačková, Děčín

Vaříme express /18.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu