Reklama
Kuřecí vývar s bylinkovými noky
Fotogalerie:

Kuřecí vývar s bylinkovými noky

Helena Wiederlechnerová

Praha
Stojí za vyzkoušení.
Helena Wiederlechnerová, Praha

Ingredience

  • Polévka:
  • 1,5 l vývar kuřecí
  • dle chuti zelenina polévková
  • Noky:
  • 100 g máslo
  • 4 lžíce krupička dětská
  • sůl vejce
  • koření provensálské 1/2 lžičky
  • pažitka 1 lžička
  • 1 lžíce

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. V míse utřeme máslo s vejci a solí, přisypeme krupičku a okořeníme. Těstíčko přikryjeme a necháme je asi 1 hodinu odpočinout.
  2. V hrnci s vývarem povaříme zeleninu a postupně zaváříme malé noky, které lžičkou vykrajujeme z těstíčka. Vaříme ještě 15–20 minut.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Bude sytější s čerstvým pečivem. Hana Subravová, Liberec
Vaříme express /26.08.17
Kuřecí jehličky

Kuřecí jehličky

Na jehly můžeme přidat půlky šalotek nebo kousky červené papriky.

Anna Herzová, ...

Vaříme express /25.08.16
Zelný salát

Zelný salát

Baštíme ho denně, abychom byli zdraví.
Věra Černevová, Praha 5
Vaříme express /13.08.08
Toasty s kuřecími játry

Toasty s kuřecími játry

Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, ...
Vaříme express /22.01.09
Noky s rajčatovou omáčkou

Noky s rajčatovou omáčkou

Favoritem mezi mými rychlými jídly jsou určitě noky. Když vyberu tu správnou značku, ...
Vaříme express /10.07.13
Špagety s tuňákem

Špagety s tuňákem

Jednoduchá večeře skoro bez práce.
Helena Vebrová, Kolín
Vaříme express /23.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu