Reklama
Kuřecí tajemství
Fotogalerie:

Kuřecí tajemství

Ivana Valentová
Ivana Valentová
Praha 10
Lečo, slanina a krustička ze sýra dodá řízkům báječnou chuť.
Ivana Valentová, Praha

Ingredience

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 150 g anglická slanina
  • 1 šlehačka
  • 1 sklenice sterilované lečo
  • dle chuti mletý pepř
  • špetka sůl
  • dle chuti strouhaný sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Na tukem vymazaný pekáč dáme omyté maso, osolíme je a opepříme, zakryjeme plátky slaniny a lečem a zalijeme šlehačkou.
  2. Pečeme asi 30 minut v předehřáté troubě. Nakonec maso posypeme strouhaným sýrem a pečeme dozlatova. Kuřecí maso podáváme s hranolkami nebo pečeným bramborem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémová bramboračka

Krémová bramboračka

Jestli máš rád houby, uvař si se mnou tuhle vynikající polévku. Petra Žaloudková, ...
Vaříme express /25.01.10
Vydlabaný chleba

Vydlabaný chleba

Zkus si připravit večeři podle mého gusta.
Věra Fousková, Lázně Bohdaneč
Vaříme express /09.02.10
Cuketa na čínu s makarony

Cuketa na čínu s makarony

Dá se jíst třeba i s chlebem k večeři.

Iveta Krištofová, Sebranice

Vaříme express /20.06.12
Závin s ostrou chutí chilli

Závin s ostrou chutí chilli

Oregano tě přenese do slunné Itálie.

Zdeňka Vítová, Liberec

Vaříme express /17.02.15
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /03.08.18
Lístkové roládky

Lístkové roládky

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /09.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu