Reklama
Kuřecí steak v těstíčku
Fotogalerie:

Kuřecí steak v těstíčku

Leona Blatná
Leona Blatná
Rosice
Báječná pochoutka s vynikající vůní a ještě lepší chutí. 
Leona Blatná, Rosice 

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 lžíce máslo
  • 1 vejce
  • pepř
  • sůl
  • 2 lžíce mouka polohrubá
  • olej olivový
  • 800 g kuřecí prsa
  • 800 g brambory
  • 50 g sýr tvrdý
  • pažitka čerstvá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme brambory ve slupce do poloměkka a necháme vychladnout. Pak je oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli očistíme a nastrouháme také nahrubo, stejně tak sýr. Vše smícháme, přidáme vejce, mouku a pažitku. Dochutíme pepřem a solí.
  2. Prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka je osmažíme na rozehřátém másle. Necháme je zchladnout a obalíme v těstíčku.
  3. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso zvolna smažíme do zlatohněda. Ihned podáváme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémová játrová omáčka

Krémová játrová omáčka

Za pár minut je hotové skvělé jídlo.
Vaříme express /25.12.13
Kuřecí placičky s mandlemi

Kuřecí placičky s mandlemi

Monika Kropáčová, Mariánské Lázně

Vaříme express /27.06.18
Špagetová omeleta

Špagetová omeleta

Jestliže ti zbudou od oběda uvařené špagety, využij je pro přípravu omelety.

Zdeňka ...

Vaříme express /09.01.13
Podzimní pánev s fazolemi

Podzimní pánev s fazolemi

Karolína Mračáková, Dobříš

Vaříme express /29.10.19
Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Nočky jsou moc dobré, ale když je někdy méně času, udělám omáčku jen ...

Vaříme express /24.07.14
Slaní šneci z listového těsta

Slaní šneci z listového těsta

Příjemné pohoštění k vínu, pivu i nealku. 
Dagmar Hrubantová,
Nové Jirny
...
Vaříme express /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu