Reklama
Kuřecí se sýrem a pórkem
Fotogalerie:

Kuřecí se sýrem a pórkem

Jana Šálková

Ostrava

Uzený sýr dodá vůni grilování.

Jana Šálková, Ostrava

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 3 stroužky česnek
  • 2 lžíce olivový olej
  • trocha karí koření
  • podle potřeby sůl
  • podle chuti pepř
  • 5 ks tavený sýr
  • 100-150 ml mléko
  • 1 menší pórek
  • 4 plátky uzený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa si naložíme den předem. Marinádu připravíme z prolisovaného česneku‚ olivového oleje‚ karí koření‚ soli a pepře.

  2. Prsa nejprve na pánvi restujeme‚ po chvíli maso přikryjeme poklicí a dusíme, dokud není hotové (asi 15–20 minut).Podléváme trochou vody.

  3. Připravíme si omáčku: sýr necháme rozpustit s trochou mléka. Přidáme orestovaný pórek. Opepříme‚ osolíme. Na maso položíme plátek uzeného sýra. Podáváme s bramborami polité připravenou sýrovou omáčkou.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží játra narychlo

Drůbeží játra narychlo

Zdravá a rychlá dobrůtka. Lucie Šenkýřová, Velešín
Vaříme express /20.03.12
Melounový salát s nivou

Melounový salát s nivou

Dá se připravit i z cukrového melounu.

Soňa Honsová, Ostrava

Vaříme express /16.08.16
Šneci se slaninou a sýrem

Šneci se slaninou a sýrem

Jsou v nich samé dobré věci, je to bašta!

David Petrovský, Otrokovice

Vaříme express /02.03.15
Malinový trhanec

Malinový trhanec

Sladká omeleta s malinami a sirupem.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /22.07.17
Vrtulky s ananasem

Vrtulky s ananasem

Oblíbené a rychlé jídlo mého přítele.
Zuzana Formanová, Semily
Vaříme express /19.11.08
Cikánský chléb

Cikánský chléb

Pečený vepřový bůček podávaný s chlebem a cibulí se může stát jednoduchou ...

Vaříme express /10.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu