Reklama
Kuřecí s hořčicovou omáčkou
Fotogalerie:

Kuřecí s hořčicovou omáčkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Je to jednoduché a chutné.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 400 g kuřecích prsou
  • 1 lžíce solamylu
  • trocha olivového oleje
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 250 ml smetany 31%
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší nudličky. Nakrájené maso dáme do misky, přidáme solamyl a promícháme.

  2. 2. Na pánvi si rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka  kuřecí nudličky orestujeme. Když máme maso osmažené, přidáme hrubozrnnou hořčici a ještě krátce povaříme. Dále přidáme smetanu, dle chuti osolíme, promícháme a vše prohřejeme.

  3. 3. Podáváme s různě upravenými bramborami, nejlepší jsou opečené v troubě.


Pošli recept! - Speciál - Drůbež (19.5.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Milánská pomazánka

Milánská pomazánka

Skvělá svačina. Jana Haneková, Poděbrady
Vaříme express /25.04.16
Plněné šunkové závitky

Plněné šunkové závitky

Oblíbený předkrm, kterým se zavděčíš.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /03.10.12
Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Ideální večeře nebo svačinka pro celou rodinu. Je hotová za chviličku.
Ivana ...
Vaříme express /14.06.11
Kuřecí se sýrem a pórkem

Kuřecí se sýrem a pórkem

Uzený sýr dodá vůni grilování.

Jana Šálková, Ostrava

Vaříme express /19.09.13
Houbová pánev se zeleninou

Houbová pánev se zeleninou

Nejlepší přílohou k této lahodné kořeněné pochoutce je klasická vařená rýže.
...
Vaříme express /06.09.13
Smetanový koláč s lososem

Smetanový koláč s lososem

V kombinaci se smetanou je úžasně jemný a šťavnatý.

Renata Malá, Chvaletice

Vaříme express /05.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu