Reklama
Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem
Fotogalerie:

Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Romana Rubášová, Klatovy

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • dle potřeby sůl, pepř, grilovací koření a olej
  • SALÁT:
  • 1 cuketa
  • 1 cibule
  • svazek ředkviček
  • sůl a cukr
  • citronová šťáva
  • DRESINK:
  • 1 kysaná smetana
  • 2 lžíce pikantního kečupu
  • 2 str. prolisovaného česneku
  • dle potřeby sůl a pepřq
  • trocha citronové šťávy

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prso potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením, opečeme na grilu nebo na pánvi a nakrájíme na plátky.

  2. Cuketu a ředkvičky nahrubo nastrouháme a cibuli nakrájíme nadrobno. Ochutíme solí, pepřem a trochou citronové šťávy.

  3. Suroviny na dresink prošleháme a podáváme s kuřecím prsem a salátem.

Pošli recept! - Speciál - Prázdninová kuchařka (11.7.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové noky  se sýrovou omáčkou

Bramborové noky se sýrovou omáčkou

Jídlo, které dělám minimálně jednou týdně, je velmi snadné a opravdu výborné. ...
Vaříme express /18.10.16
Čistozrnný toast se žampiony

Čistozrnný toast se žampiony

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /24.04.18
Majolková bublanina

Majolková bublanina

Je to velmi rychlý dezert, který v této letní době pečeme rádi a často.

...

Vaříme express /11.07.17
Tyčinky s parmskou šunkou

Tyčinky s parmskou šunkou

Skvělé pohoštění ke sklence vína.

Martina Novotná, Vyškov

Vaříme express /31.07.14
Rajský koláč s parmazánem

Rajský koláč s parmazánem

Je opravdu božský.

Linda Marková, Brno


Vaříme express /05.01.16
Kovbojské fazole

Kovbojské fazole

Zahřejí i v největší nepohodě.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /29.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu