Reklama
Kuřecí prsa v listovém těstě
Fotogalerie:

Kuřecí prsa v listovém těstě

Eva Rajhelová
Eva Rajhelová
Cheb

Kuřecí řízek je v této úpravě šťavnatý a rychle připravený.

Eva Rajhelová, Cheb

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 400 g listové těsto
  • dle chuti sůl, pepř, grilovací koření, sezam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a položíme na rozkrájené těsto. Pečlivě zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamem a položíme na plech vyložený pečícím papírem.
  2. Pečeme na 180 °C 30minut. Podáváme s dušenou zeleninou a žampiony.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jalapeňos topinky

Jalapeňos topinky

Dělávám je pro manžela, který je přímo zbožňuje.
Vaříme express /18.05.13
Plněné žampiony se šunkou a sýrem

Plněné žampiony se šunkou a sýrem

Milujeme houby, jakmile se trochu oteplí a začnou růst, vyrážíme do lesa. ...
Vaříme express /18.03.12
Osvěžující smetanový salát

Osvěžující smetanový salát

Jednoduchý a velmi chutný, zkus to.

Monika Nováčková, Olomouc

Vaříme express /01.08.14
Tuňáková svačinka s okurkami

Tuňáková svačinka s okurkami

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou.

Pavlína Kotrbová, Jihlava


Vaříme express /15.10.15
Kuřecí plátek na rozmarýnu

Kuřecí plátek na rozmarýnu

Alena Čiháková, Plzeň

Vaříme express /20.06.19
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné ...

Vaříme express /23.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu