Reklama
Kuřecí mňamka z Vysočiny
Fotogalerie:

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 150 g šunkový salám
  • 150 g plátkový sýr
  • 2 lžičky plnotučná hořčice
  • 1 hermelín
  • dle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme je na alobal pokapaný olejem. Potom prsa potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe salámem a doprostřed dáme na proužky nakrájený hermelín.
  2. Roládu zavineme, na koncích alobal stočíme. Pečeme 20 minut při 180 °C. Po vyjmutí z alobalu roládu poklademe plátky sýra a ještě nachviličku vrátíme do vypnuté trouby, aby se sýr pěkně rozpustil.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadívané karbanátky

Nadívané karbanátky

Rychlá a chutná večeře s nápadem. Halina Wittová, Hradec Králové
Vaříme express /20.01.14
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Cuketová polévka

Cuketová polévka

Zdravou zeleninovou polévku krásně zjemní zakysaná smetana.

Marie Ospalíková, ...

Vaříme express /15.06.17
Kuřecí maso se sýrovou omáčkou

Kuřecí maso se sýrovou omáčkou

Výborné lehké jídlo, které je snadné na přípravu.

Veronika Paráková, Plumlov

Vaříme express /14.08.13
Rychlý fazolový salát

Rychlý fazolový salát

Výživná a zdravá večeře nebo svačinka.

Ruth Šklíbová, Trutnov

Vaříme express /14.05.16
Jarní cibulka v sýrovém těstíčku

Jarní cibulka v sýrovém těstíčku

Jednoduché pikantní mlsání k pivu nebo k vínu.

Jana Konrádová, Strakonice

Vaříme express /11.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu