Reklama
Kuřecí mňamka z Vysočiny
Fotogalerie:

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 150 g šunkový salám
  • 150 g plátkový sýr
  • 2 lžičky plnotučná hořčice
  • 1 hermelín
  • dle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme je na alobal pokapaný olejem. Potom prsa potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe salámem a doprostřed dáme na proužky nakrájený hermelín.
  2. Roládu zavineme, na koncích alobal stočíme. Pečeme 20 minut při 180 °C. Po vyjmutí z alobalu roládu poklademe plátky sýra a ještě nachviličku vrátíme do vypnuté trouby, aby se sýr pěkně rozpustil.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované hrušky s citronovou omáčkou

Grilované hrušky s citronovou omáčkou

Zajímavý ovocný dezert Tamara Sedláková z Teplic
Vaříme express /21.09.18
Kuřecí plátky na olivách

Kuřecí plátky na olivách

Olivy jsou dost výrazné a často nechutnají dětem. Pro ně zvol raději variantu se ...

Vaříme express /22.09.17
Šunka se zeleninou

Šunka se zeleninou

Vynikající snídaně nebo lehká večeře.
Zdeněk Boček, Havířov
Vaříme express /06.10.08
Bramborová kaše s povidly

Bramborová kaše s povidly

Vzpomínka na staré dobré časy.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /03.03.16
Houbové rizoto

Houbové rizoto

Rychlé a snadné jídlo, se kterým mám vždycky úspěch.

Libor Kalivoda, Pardubice

Vaříme express /29.06.15
Zapečený lilek s hermelínem

Zapečený lilek s hermelínem

Podáváme na lůžku z rukoly.

Petra Geletičová, Smidary

Vaříme express /27.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu