Reklama
Reklama
Kuřecí mňamka z Vysočiny
Fotogalerie:

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 150 g šunkový salám
  • 150 g plátkový sýr
  • 2 lžičky plnotučná hořčice
  • 1 hermelín
  • dle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme je na alobal pokapaný olejem. Potom prsa potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe salámem a doprostřed dáme na proužky nakrájený hermelín.
  2. Roládu zavineme, na koncích alobal stočíme. Pečeme 20 minut při 180 °C. Po vyjmutí z alobalu roládu poklademe plátky sýra a ještě nachviličku vrátíme do vypnuté trouby, aby se sýr pěkně rozpustil.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Párek podle babičky

Párek podle babičky

Rychlé řešení, když není co na stůl. Klára Janků, Brno
Vaříme express /10.02.13
Pochoutkový salát

Pochoutkový salát

Výborný pochoutkový salát na chlebíčky. 
Alena Černínová, Ostrava 
Vaříme express /28.12.10
Dýňová polévka s arašídovým máslem

Dýňová polévka s arašídovým máslem

Pokud nevíš co s dýní, vyzkoušej tuto polévku.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /26.10.14
Chalupářská omeleta

Chalupářská omeleta

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /26.07.18
Pečené masovo-sýrové kuličky

Pečené masovo-sýrové kuličky

Tyhle jednohubky určitě ocení každá návštěva. Nezapomeň na dobré pivo nebo ...

Vaříme express /11.02.15
Pomazánka z krůtího masa

Pomazánka z krůtího masa

Je lepší, pokud ji necháme krátce odležet.

Libor Stloukal, Opava

Vaříme express /16.11.15
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama