Reklama
Kuřecí medailonky s cuketami
Fotogalerie:

Kuřecí medailonky s cuketami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pro děti používám koření bez chilli.

Jaroslava Ludáková, Praha

Ingredience

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 3 stroužky česneku
  • trocha soli a grilovacího koření
  • 1 větší cuketa
  • podle potřeby olej nebo máslo
  • špetka zázvoru
  • trocha provensálského koření
  • 1 čerstvá nebo sterilovaná kapie

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Z kuřecích prsou nakrájíme několik medailonků. Naklepeme je, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme solí a grilovacím kořením a pokapeme olejem. Necháme odležet 2 hodiny v chladu.

  2. Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Pak je otřeme, posypeme zázvorem a kořením a na oleji je osmažíme na nižší teplotě.

  3. Medailonky usmažíme v oleji. Podáváme je na osmažené cuketě se salátem a kapií.

Pošli recept! 8/2016 (13.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená pochoutka z pita chleba

Zapečená pochoutka z pita chleba

Superrychlá večeře z mikrovlnky. Alena Poláchová, Hodonín
Vaříme express /05.04.14
Hamburgery

Hamburgery

Podle vlastní chuti přidej jakoukoliv zeleninu.

Lucie Vaněčková, Lodhéřov

Vaříme express /10.10.16
Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Někdy je ještě před pečením okmínuji a osolím.

Dagmar Slámová, Prostějov

Vaříme express /24.08.17
Masové kuličky s omáčkou

Masové kuličky s omáčkou

Valentýna Mocková, Praha

Vaříme express /08.10.18
Těstoviny s nivovou omáčkou

Těstoviny s nivovou omáčkou

Připravujeme je na večeři.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /04.06.13
Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Maso by se mělo nechat 1–2 minuty po opékání odležet, aby se šťáva rozlila ...

Vaříme express /27.07.17
 

Nejnovější

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
Mřížkový koláč

Mřížkový koláč

Mandle dodají šmrnc

Podle receptu Lenky Horvátové z Kaplice

Sladký život /26.02.20
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama