Reklama
Kuřecí maso v listovém těstě
Fotogalerie:

Kuřecí maso v listovém těstě

Anna Musilová
Anna Musilová
Nová Paka

Vhodný jako rychlý, ale chutný recept pro návštěvu.

Anna Musilová, Nová Paka

Ingredience

  • 2 ks kuřecí prsa
  • listové těsto
  • 4 plátkly sýr eidam
  • 1ks hermelín
  • koření grilovací (provensálské)
  • 4 plátky debrecínka
  • rajče
  • paprika
  • okurka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí prsa osolíme, okořeníme a krátce zprudka po obou stranách osmažíme. Poté necháme vychladnout.
  2. krok2 Listové těsto rozválíme na 4 obdelníky. Na listové těsto poklademe plátek sýru eidam, kuřecí prso, debrecínku a hermelín. Těsto zabalíme do kapsy.
  3. Položíme na plech s pečícím papírem a pečeme při 175 °C dokud těsto nezrůžoví.
  4. Ve finále ozdobíme jednotlivé porce  zeleninou.

Pošli recept! 3/2013 (4.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Česnekovo-sýrová pomazánka

Česnekovo-sýrová pomazánka

Pikantní pomazánka vhodná nejen na jednohubky.
Vaříme express /22.02.09
Palačinky na slano

Palačinky na slano

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete ...

Vaříme express /07.06.12
Drožďová  polévka

Drožďová polévka

Tato polévka je rychlá a velmi chutná.

Hana Novotná, Třebíč

Vaříme express /29.08.17
Jednou do pusy

Jednou do pusy

Pro návštěvy se vždy snažím připravit nějaké malé „zobání“. Nedá to žádnou ...

Vaříme express /03.02.17
Chřest v palačince

Chřest v palačince

Chřest si žádný rok neodpustím, je to lahodná zelenina.

Dana Dvořáková, Zlín

Vaříme express /15.04.17
Kuřecí špízy

Kuřecí špízy

Dozlatova opečené jsou opravdu skvělé, v létě je děláme venku na dřevěném uhlí.

...

Vaříme express /21.01.17
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama