Reklama
Kuřecí maso se sýrovou omáčkou
Fotogalerie:

Kuřecí maso se sýrovou omáčkou

Veronika Paráková
Veronika Paráková
Plumlov

Výborné lehké jídlo, které je snadné na přípravu.

Veronika Paráková, Plumlov

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 400 g kuřecí maso
  • 1 cibule
  • 1 smetana
  • dle potřeby mléko
  • dle potřeby hladká mouka
  • 100 g tavený sýr
  • 1 lžíce máslo
  • olej
  • podle chuti sůl
  • špetka pepř
  • podle chuti grilovací koření
  • 1 lžička vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve dáme vařit těstoviny. Mezitím si opláchneme maso, nakrájíme ho na kostičky, osolíme a ochutíme kořením. Na rozpálené pánvi maso dusíme doměkka a vyndáme z výpeku.
  2. Na stejné pánvi si necháme rozpustit máslo s trochou oleje. Poté přidáme najemno nakrájenou cibulku.. K dozlatova osmažené cibuli přidáme tavený sýr, který necháme rozpustit. Přidáme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Dále ochutíme solí, pepřem a vegetou.
  3. Podáváme s těstovinami.

    TIP: Kdo má rád, může si tento pokrm zpestřit brokolicí smaženou na másle, či bazalkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Roláda z kýty se špenátem

Roláda z kýty se špenátem

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /24.02.18
Játra v omáčce s těstovinami

Játra v omáčce s těstovinami

Je to jedna z méně známých italských pochoutek.
Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /22.03.10
Gratinované plněné žampiony

Gratinované plněné žampiony

Jednoduchá večeře, která ani moc nestojí.

Nina Drábková, Jihlava

Vaříme express /02.02.14
Zapékané tortilly

Zapékané tortilly

Mému manželovi tento pokrm moc chutná, je ale trošku pálivý, takže dětem ho raději ...
Vaříme express /21.06.12
Krůtí játra s klobásou

Krůtí játra s klobásou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /23.11.18
Květákový nákyp

Květákový nákyp

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Vaříme express /23.07.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu