Reklama
Reklama
Kuřecí maso se sýrovou omáčkou
Fotogalerie:

Kuřecí maso se sýrovou omáčkou

Veronika Paráková
Veronika Paráková
Plumlov

Výborné lehké jídlo, které je snadné na přípravu.

Veronika Paráková, Plumlov

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 400 g kuřecí maso
  • 1 cibule
  • 1 smetana
  • dle potřeby mléko
  • dle potřeby hladká mouka
  • 100 g tavený sýr
  • 1 lžíce máslo
  • olej
  • podle chuti sůl
  • špetka pepř
  • podle chuti grilovací koření
  • 1 lžička vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve dáme vařit těstoviny. Mezitím si opláchneme maso, nakrájíme ho na kostičky, osolíme a ochutíme kořením. Na rozpálené pánvi maso dusíme doměkka a vyndáme z výpeku.
  2. Na stejné pánvi si necháme rozpustit máslo s trochou oleje. Poté přidáme najemno nakrájenou cibulku.. K dozlatova osmažené cibuli přidáme tavený sýr, který necháme rozpustit. Přidáme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Dále ochutíme solí, pepřem a vegetou.
  3. Podáváme s těstovinami.

    TIP: Kdo má rád, může si tento pokrm zpestřit brokolicí smaženou na másle, či bazalkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová pomazánka s parmazánem

Cuketová pomazánka s parmazánem

Potřené pečivo ještě posyp petrželkou. Lenka Krupičková, Rakovník
Vaříme express /20.04.16
Nákyp z květáku

Nákyp z květáku

Jednoduchý recept na zapečený květák s uzeninou nebo ve verzi pro vegetariány.

Lenka ...

Vaříme express /15.09.12
Smetanový koláč s lososem

Smetanový koláč s lososem

V kombinaci se smetanou je úžasně jemný a šťavnatý.

Renata Malá, Chvaletice

Vaříme express /05.03.15
Zeleninový kari krém

Zeleninový kari krém

Velice sytá polévka, která zahřeje.

Tereza Rosová, Velké Meziříčí

Vaříme express /29.08.14
Pórková a drožďová pomazánka

Pórková a drožďová pomazánka

Podle receptu

Ivy Vrbkové z Rakovníka

Vaříme express /16.02.18
Zelníky

Zelníky

Manžel je přímo miluje, takže je dělám poměrně často.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Vaříme express /30.06.14
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama