Reklama
Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí
Fotogalerie:

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Jindra Ivanovová
Jindra Ivanovová
Jindřichův Hradec
Rychle hotová jemně pikantní večeře.

Ingredience

  • 1 kuřecí prso
  • 1 plechovka sterilované červené fazole
  • 2-3 ks červená cibule
  • olivový olej
  • podle chuti sladký kečup Gurmán Hamé
  • sůl, pepř
  • 50 g šunka od kosti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji orestujeme na nudličky nakrájené kuřecí maso, přidáme na proužky nakrájenou cibuli a hned zalijeme nálevem z fazolí. Osolíme, opepříme a přilijeme kečup podle chuti. Malinko podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  2. Ke konci dušení přidáme fazole a na na nudličky nakrájenou šunku. Podáváme s dušenou rýží.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené baby kuřátko

Pečené baby kuřátko

Grenaille jsou brambory pěstované v rašelině a chutnají po kaštanech. ...
Vaříme express /21.09.17
Hříbkové  rizoto  se zeleninou

Hříbkové rizoto se zeleninou

Zdravý a lehký pokrm v houbařské sezoně.

Lucie Pilařová, Chomutov

Vaříme express /06.10.16
Jednohubky s minipárečky

Jednohubky s minipárečky

Takové chuťovky se hodí při nejrůznějších příležitostech. Hlavně jich musí být ...

Vaříme express /24.01.13
Rizoto se slaninou a hráškem

Rizoto se slaninou a hráškem

Kulatozrnná rýže arborio je základem chutného italského rizota.

Brigita ...

Vaříme express /07.05.17
Zapečený květák

Zapečený květák

Můžeme připravit i z mraženého květáku.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /20.11.12
Letní papriky

Letní papriky

Příprava tohoto jídla je rychlá, za pár minut vznikne neuvěřitelně osvěžující ...
Vaříme express /20.08.08
 

Nejnovější

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Říká se jim také stripsy Podle receptu Mirky Dorůstkové z Kladna
Vaříme express /17.08.18
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku

Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...

Všehochuť /17.08.18
Buchta 3bit

Buchta 3bit

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Všehochuť /17.08.18
Mozaiková maxičokoláda

Mozaiková maxičokoláda

Kateřina Gajová, Brno

Sladký život /17.08.18
Nektarinkový cheesecake

Nektarinkový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /17.08.18
Eskymo řezy

Eskymo řezy

Markéta Žáková, Zlín

Sladký život /17.08.18
Čokládový koláč s hruškou

Čokládový koláč s hruškou

Podle receptu

Jany Lipové z Prahy

Sladký život /17.08.18
Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko

Zdravě a chutně /16.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama