Reklama
Kuřecí kousky s baby špenátem a se smetanou
Fotogalerie:

Kuřecí kousky s baby špenátem a se smetanou

Markéta Štěpánová
Markéta Štěpánová
Dobruška

Rychlé, chutné a zdravé jídlo!

Markéta Štěpánová, Dobruška

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 400 g baby špenát
  • 250 ml smetana
  • sůl a pepř podle chuti
  • kari koření podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a okořeníme troškou kari koření. Takto okořeněné maso orestujeme na oleji.
  2. Špenát propláchneme a krátce spaříme v menším množství osolené vody. Scedíme, nasekáme na jemné kousky a přidáme k masu. Zalijeme smetanou a necháme chvíli dusit.
  3. Podáváme s uvařenými noky nebo těstovinami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Medové kotlety

Medové kotlety

Maso je nutné nechat minimálně 2 dny odležet v chladu. Veronika Poláčková, Mýto
Vaříme express /19.06.16
Bazalková fritáta

Bazalková fritáta

V létě se s vařením moc nezdržuji. Snažím se ušetřit co nejvíc času, abych...
Vaříme express /19.10.09
Jablečné tiramisu

Jablečné tiramisu

Musíme je nechat dobře vychladnout.

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Vaříme express /02.03.17
Cukeťáky

Cukeťáky

Máme je ještě raději než bramboráky. Podávej se zeleninou.

Dáša Kočí, Žatec

Vaříme express /12.09.15
Drůbeží játra po našem

Drůbeží játra po našem

Nedusí se dlouho, aby byla šťavnatá.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /22.07.15
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Vaříme express /29.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu