Reklama
Kuřecí játra v leču
Fotogalerie:

Kuřecí játra v leču

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Posílám recept na dobrou večeři.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Ingredience

  • 2–3 cibulky i s natí
  • trocha oleje
  • 300–400 g kuřecích jater
  • trocha pepře
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 1/2 sklenice zeleninového leča i s nálevem
  • 1 červená paprika
  • 2 rajčata
  • 1 lžička petrželové natě
  • podle potřeby sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Omyté a osušené cibulky nakrájíme i s natí nadrobno a nasypeme na rozpálený olej. Přidáme očištěná a nasekaná játra, ochutíme podle potřeby pepřem, červenou mletou paprikou i troškou sójové omáčky, ale ještě nesolíme. Podlijeme troškou vody a dusíme několik minut do změknutí.

  2. Přidáme lečo, nasekanou papriku, rajčata a nakonec petrželovou nať. Může být i sušená. Podle potřeby osolíme a ještě chvíli podusíme. Podáváme s vařenými brambory nebo s čerstvým chlebem.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Vaříme express /21.03.20
Koktejl zdraví

Koktejl zdraví

V horkém létě nejlépe osvěží pravá ovocná šťáva. Předností je, že obsahuje ...
Vaříme express /26.04.10
Ryba s francouzským kozím sýrem

Ryba s francouzským kozím sýrem

Mám ráda rychlá a zdravá jídla a v poslední době jsem přišla na chuť ...
Vaříme express /28.08.13
Pečený sýr

Pečený sýr

Proč se smažit s každým sýrem na přepáleném oleji, když ho můžete upéct  v ...

Vaříme express /06.07.12
Nadívané žampiony  s bazalkovým pestem

Nadívané žampiony s bazalkovým pestem

Můj přítel je vášnivý zahradník a vloni začal pěstovat domácí žampiony. Voňavým ...
Vaříme express /06.08.08
Malinový jogurt

Malinový jogurt

Linda Pokorná, Chrudim

Vaříme express /05.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu