Reklama
Kuřecí játra s hlívou
Fotogalerie:

Kuřecí játra s hlívou

Josef Bartušek

Bítovčice

Snažím se používat hlívu co nejčastěji, je skvělá  na podporu imunity.             

Josef Bartušek,  Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 500 g drůbeží játra
  • 250 g hlíva ústřičná
  • 1 velký pórek
  • 3 lžíce olej
  • špetka kmínu
  • 4 stroužky česnek
  • pepř podle chuti
  • trocha soli
  • 1 lžíce solamyl
  • 2 lžíce sójová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Játra osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme hlívu nakrájenou na nudličky, nakrájený pórek a kmín. Přimícháme utřený česnek, sůl a pepř. Zalijeme 250 ml vody a povaříme.

  2. Potom přidáme solamyl rozmíchaný v trošce vody, sójovou omáčku a vše lehce prohřejeme. Ozdobíme pórkem.Jako příloha se k tomuto jídlu nejlépe hodí rýže.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Při této úpravě se nevysuší. Marie Broumová, Dvůr Králové n. Labem
Vaříme express /01.02.14
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Čím větší kloboučky, tím méně práce.

Pavel Štrougal, Ústí nad labem

Vaříme express /21.07.14
Bílý chřest se salátem

Bílý chřest se salátem

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /04.03.18
Pizza brejle

Pizza brejle

Když je příliš mnoho sladkého, přijdou vhod.

Zuzana Pitrová, Ostrava

Vaříme express /22.03.16
Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Rychlý a zdravý oběd!

Dana Nováčková, České Budějovice

Vaříme express /11.06.12
Karbanátky s lečem

Karbanátky s lečem

Máš-li čas, udělej si lečo doma.

Petra Nováková, Pohoří

Vaříme express /24.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu