Reklama
Reklama
Kuřecí játra na rajčatech
Fotogalerie:

Kuřecí játra na rajčatech

Šárka Medáčková

Děčín
Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 500 g játra kuřecí
  • 2 rajčata
  • 1 pórek
  • 2 lžíce olej olivový
  • 2 stroužky česnek
  • 1 protlak rajčatový
  • špetka sůl
  • 200 g rýže

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji osmahneme omytá a na kostičky pokrájená kuřecí játra s pórkem. Poté přidáme na kousky rozkrájená rajčata.
  2. Vše smažíme do změknutí. Na závěr přidáme česnek‚ asi 2 lžičky rajčatového protlaku a osolíme. Můžeme dát i bylinky podle chuti.
  3. Podáváme s rýží ozdobenou petrželkou či pórkem.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dědovy zelníky

Dědovy zelníky

Nezapomeň zapíjet vychlazeným pivem. Bohdana Slavíčková, Mělník
Vaříme express /29.08.17
Petrželový krém

Petrželový krém

Místo jíšky lze polévku zahustit bramborovou kaší.

Klára Dolanská, Písek

Vaříme express /14.06.15
Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka s chřestem

Každé jaro už se těším na chřestovou sezonu.

Lenka Strnadová, Domažlice

Vaříme express /28.03.17
Houbové karbanátky

Houbové karbanátky

S bramborovou kaší nemají chybu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Vaříme express /04.08.15
Drůbeží játra po našem

Drůbeží játra po našem

Nedusí se dlouho, aby byla šťavnatá.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /22.07.15
Paprikový tvaroh

Paprikový tvaroh

Chutná dospělým i dětem.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /14.10.15
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama