Reklama
Kuřecí játra na cibulce s kuskusem
Fotogalerie:

Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

JANA STÁVKOVÁ
JANA STÁVKOVÁ
ČEJKOVICE

Velmi jednoduchý recept hotový za pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Ingredience

  • 500 g kuřecí játra
  • 3 velké cibule
  • 250 g celozrnný kuskus
  • dle chuti sůl, pepř
  • lžíce sádla

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na měsíčky a na sádle ji zpěníme. Po chvíli přidáme očištěná a na kousky nakrájená kuřecí játra. Vše dusíme do změknutí, ke konci osolíme a opepříme dle chuti.
  2. Jako přílohu uvaříme celozrnný kuskus. Jeho příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Kuskus nasypeme do hrnce a zalijeme vroucí vodou tak, aby voda sahala asi 1,5 cm nad kuskus. Podle chuti osolíme. Pro výraznější chuť můžeme kuskus zalít masovým nebo zeleninovým vývarem. Pokrm doplníme hlávkovým salátem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory s máslem

Pečené brambory s máslem

Je to večeře za pár minut a pár korun. Jitka Svobodová, Olomouc
Vaříme express /23.04.13
Rychlé bramborové knedlíky

Rychlé bramborové knedlíky

Rychlá příloha nejen k masu a zelí.

Vaříme express /28.05.12
Zeleninová polévka s houbami

Zeleninová polévka s houbami

V polévce mám nejraději pravé hřiby.

Irena Bílková, Pelhřimov

Vaříme express /10.04.13
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
Palačinky s párkem

Palačinky s párkem

Když v lednici zbudou párky, zkus tento recept.
Lenka Bočková, Horní Rápotice
...
Vaříme express /26.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu