Reklama
Kuřecí játra na cibulce s kuskusem
Fotogalerie:

Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

JANA STÁVKOVÁ
JANA STÁVKOVÁ
ČEJKOVICE

Velmi jednoduchý recept hotový za pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Ingredience

  • 500 g kuřecí játra
  • 3 velké cibule
  • 250 g celozrnný kuskus
  • dle chuti sůl, pepř
  • lžíce sádla

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na měsíčky a na sádle ji zpěníme. Po chvíli přidáme očištěná a na kousky nakrájená kuřecí játra. Vše dusíme do změknutí, ke konci osolíme a opepříme dle chuti.
  2. Jako přílohu uvaříme celozrnný kuskus. Jeho příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Kuskus nasypeme do hrnce a zalijeme vroucí vodou tak, aby voda sahala asi 1,5 cm nad kuskus. Podle chuti osolíme. Pro výraznější chuť můžeme kuskus zalít masovým nebo zeleninovým vývarem. Pokrm doplníme hlávkovým salátem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Uherská roláda

Uherská roláda

Ocení ji každá návštěva. Jiřina Nálepková, Klatovy
Vaříme express /10.12.15
Smažené kuřecí špízy v anglické slanině

Smažené kuřecí špízy v anglické slanině

Snadné a chutné jídlo, které se dobře hodí i jako pohoštění pro návštěvu. 
...
Vaříme express /13.04.12
Domácí chlebíčky

Domácí chlebíčky

Připravujeme je na každou oslavu.
H. Adámková, Havířov
Vaříme express /10.10.08
Sýrová roládka s ovocem

Sýrová roládka s ovocem

Je to hezké pohoštění, které podávám s bílým pečivem nebo opečeným toastovým ...

Vaříme express /27.12.14
Danovy žiletkové fazole

Danovy žiletkové fazole

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /03.02.18
Netradiční holandské řízky

Netradiční holandské řízky

Pro ty, kteří mají rádi holanďáky a chtějí vyzkoušet něco nového.

Blanka ...

Vaříme express /02.01.13
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama