Reklama
Kuřecí guláš
Fotogalerie:

Kuřecí guláš

Lucie Klimszová

Havířov

Je to rychlovka, která každému chutná.

Lucie Klimszová, Havířov

Ingredience

  • 3 velké cibule
  • 100 g anglická slanina
  • 1 lžíce olej
  • 500 g kuřecí maso
  • 2 lžíce rajský protlak
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 1 lžička mletá paprika
  • špetka pepře
  • trocha soli
  • 2 papriky (lépe každá jiné barvy)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a nasypeme na rozpálený olej. Za stálého míchání necháme cibuli zesklovatět. Přidáme na kostky nakrájené maso a mícháme.

  2. Až se maso zatáhne‚ přidáme rajský protlak a dál mícháme. Po chvíli přidáme mouku, mletou papriku‚ pepř a společně chvíli osmažíme. Pak podlijeme horkou vodou‚ osolíme‚ přidáme na proužky nakrájené papriky a dusíme za občasného promíchání doměkka.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlapská dobrota

Chlapská dobrota

Ostrá delikatesa k pivu. Otto Plášek, Brno
Vaříme express /08.04.13
Krůtí špízy s rýžovým salátem

Krůtí špízy s rýžovým salátem

Můžeš je opéct na grilu

Podle receptu Denisy Jahelkové z Pardubic

Vaříme express /27.09.19
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

...
Vaříme express /08.06.12
Kuřecí tajemství

Kuřecí tajemství

Lečo, slanina a krustička ze sýra dodá řízkům báječnou chuť.
Ivana Valentová, Praha
...
Vaříme express /20.01.09
Směs na špagety

Směs na špagety

Můžeš ji udělat i ze sójové drtě.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /31.10.15
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Každá návštěva si ji pochvaluje.
Marta Spáčilová, Lahovičky
Vaříme express /09.03.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu