Je rychle hotový, správné koření z něj udělá opravdovou lahůdku.
Markéta Dvořáková, Pavlov
Ingredience
- 3 plátky krkovice
- trocha grilovacího koření
- 2 lžíce olej na dušení
- 1 plechovka houby
- 1 ks pórek
- 1 plechovka kukuřice
- 2 lžíce sójová omáčka
- 2 lžíce worcesterská omáčka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Krkovici nakrájíme na kostičky, posypeme vhodným grilovacím kořením a podusíme na pánvi, až je maso měkké. Poté přidáme houby, pórek pokrájený nadrobno a ještě chvilku podusíme.
-
Do misky vysypeme kukuřici, přidáme sójovou a worcesterskou omáčku a nakonec přisypeme také maso s houbami a pórkem. Můžeme podávat studené i teplé s opečeným chlebem.
TIP : Do salátu můžeš přidat jakýkoli druh hub. Nejlepší jsou samozřejmě houby, které jsme v létě sami nasbírali a zavařili.