Reklama
Krůtí rizoto
Fotogalerie:

Krůtí rizoto

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou.

Eva Houdecká, Kolín

Ingredience

  • 600 g vařeného krůtího masa z vývaru
  • 3 lžíce oleje
  • 1 větší cibule
  • 2 hrnky rýže
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • 3–4 hrnky silného drůbežího vývaru
  • podle chuti podravka
  • 1 sáček mražené francouzské zeleniny
  • dle chuti sýr na posypání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso rozdělíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji v pánvi wok osmahneme pokrájenou cibuli. Přidáme rýži a kurkumu. Vše promícháme, aby se rýže obalila olejem, a směs zalijeme vývarem.

  2. Přidáme podravku se sáčkem mražené zeleniny. Přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Nakonec vmícháme krůtí maso. Při podávání posypeme sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme expres (19.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínské nudle s kuřecím masem

Čínské nudle s kuřecím masem

Jednoduchý a rychlý recept na dobrou večeři. Martin Mareš, Volenice
Vaříme express /10.05.12
Dýně s cuketou

Dýně s cuketou

Ideální, snadná a přitom teplá večeře třeba na chalupě, kde je  práce ...

Vaříme express /08.09.16
Jarní polévka

Jarní polévka

Plná dobré zeleniny – vždy přijde k chuti.

Tereza Havlová, Letohrad

Vaříme express /12.09.12
Marinovaný bůček na medu

Marinovaný bůček na medu

Maso získá díky medu a hořčici zvláštní nasládlou chuť. 

Zdena ...

Vaříme express /07.02.12
Kuřecí tortilla

Kuřecí tortilla

Do tortilly si můžete přidat cokoliv chcete, fantazii se meze nekladou.
Vaříme express /27.07.17
Barevná kuřecí játra

Barevná kuřecí játra

Jednoduše výtečné.

Lenka Tampírová, České Velenice

Vaříme express /03.04.12
 

Nejnovější

Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama