Reklama
Krůtí rizoto
Fotogalerie:

Krůtí rizoto

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou.

Eva Houdecká, Kolín

Ingredience

  • 600 g vařeného krůtího masa z vývaru
  • 3 lžíce oleje
  • 1 větší cibule
  • 2 hrnky rýže
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • 3–4 hrnky silného drůbežího vývaru
  • podle chuti podravka
  • 1 sáček mražené francouzské zeleniny
  • dle chuti sýr na posypání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso rozdělíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji v pánvi wok osmahneme pokrájenou cibuli. Přidáme rýži a kurkumu. Vše promícháme, aby se rýže obalila olejem, a směs zalijeme vývarem.

  2. Přidáme podravku se sáčkem mražené zeleniny. Přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Nakonec vmícháme krůtí maso. Při podávání posypeme sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme expres (19.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové knedlíky

Masové knedlíky

Výborný sytý oběd. Podávej je se zelím. Naděžda Paulinová, Prostějov
Vaříme express /26.10.11
Zapečené fazole

Zapečené fazole

Pavla Tomanová, Lutyně

Vaříme express /09.02.18
Játrové závitky

Játrové závitky

Slanina musí být tence nakrájená.

Jitka Pokorná, Jihlava

Vaříme express /11.10.15
Noky s rajčatovou omáčkou

Noky s rajčatovou omáčkou

Favoritem mezi mými rychlými jídly jsou určitě noky. Když vyberu tu správnou značku, ...
Vaříme express /10.07.13
Krůtí srdce na kmínu s kapií

Krůtí srdce na kmínu s kapií

Pokrm z vnitřností a opravdu výborný.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /19.03.12
Houbové rizoto

Houbové rizoto

Moje kamarádka Jiřinka umí připravit skvělé rizoto.
Mirka Váchová, Dobříš
Vaříme express /20.08.08
 

Nejnovější

Bylinková omeletka

Bylinková omeletka

Silvie Anderlová, Praha
Za pár korun /19.02.18
Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

pro děti

Irena Pokorná, České Budějovice

Škola vaření /19.02.18
Kuskusový tabouleh

Kuskusový tabouleh

Evelína Krampolová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.02.18
Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy

Škola vaření /18.02.18
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Prsíčka v omáčce ze žampionů

Prsíčka v omáčce ze žampionů

Dominika Legnerová, Česká Kamenice

Vaříme express /18.02.18
Krůtí stehno à la bažant

Krůtí stehno à la bažant

Nadivoko

Podle receptu Simony Vejvodové z Moravského Krumlova

Všehochuť /18.02.18
Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Romana Rubášová, Klatovy

Všehochuť /18.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama