Reklama
Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku
Fotogalerie:

Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Anna Strašilová
Anna Strašilová
Rohozec

Pikantní řízečky jsou jemné a velice chutné.

Anna Strašilová, Rohozec

Ingredience

  • 4 krůtí řízky
  • 2 vejce
  • 1 lžička pepř
  • 1 lžička sůl
  • 2 lžíce škrobová moučka
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžička plnotučná hořčice
  • 1/2 lžičky polévkové koření
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme s olejem a hořčicí, ochutíme pepřem, solí, prolisovaným česnekem a polévkovým kořením. Zahustíme solamylem.
  2. V těstíčku obalíme naklepané  řízky a necháme v misce do druhého dne rozležet. Pak je rychle po obou stranách usmažíme v rozehřátém oleji.
    Podáváme s bramborovou kaší.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka na topinky

Pomazánka na topinky

Dětem moc chutná, už si ji připravují samy. Schmidlovi, Chomutov
Vaříme express /09.02.13
Zapečený chléb se šproty

Zapečený chléb se šproty

Když ti zbude starší pečivo.
Irena Schwarzová, Opava
Vaříme express /26.10.11
Krůtí maso se špenátem a kukuřicí

Krůtí maso se špenátem a kukuřicí

Drůbeží maso je osmažené raz dva. Když ho doplníš špenátem a kukuřicí, opravdu...
Vaříme express /05.01.15
Domácí kuřecí gyros

Domácí kuřecí gyros

K tomuto receptu se budu často vracet.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /13.08.15
Zelníky

Zelníky

Bezva svačinka plná vitaminů.

Monika Stejskalová, Horní Brašov

Vaříme express /04.02.14
Drůbeží játra narychlo

Drůbeží játra narychlo

Zdravá a rychlá dobrůtka.

Lucie Šenkýřová, Velešín

Vaříme express /20.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu