Reklama
Reklama
Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku
Fotogalerie:

Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Anna Strašilová
Anna Strašilová
Rohozec

Pikantní řízečky jsou jemné a velice chutné.

Anna Strašilová, Rohozec

Ingredience

  • 4 krůtí řízky
  • 2 vejce
  • 1 lžička pepř
  • 1 lžička sůl
  • 2 lžíce škrobová moučka
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžička plnotučná hořčice
  • 1/2 lžičky polévkové koření
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme s olejem a hořčicí, ochutíme pepřem, solí, prolisovaným česnekem a polévkovým kořením. Zahustíme solamylem.
  2. V těstíčku obalíme naklepané  řízky a necháme v misce do druhého dne rozležet. Pak je rychle po obou stranách usmažíme v rozehřátém oleji.
    Podáváme s bramborovou kaší.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená ovesná kaše

Pečená ovesná kaše

Snídáte rádi ovesnou kaši? Zkuste si ji i upéct! Pečená kaše je zdravá varianta ...
Vaříme express /23.07.12
Sladkokyselá omáčka s okurkami

Sladkokyselá omáčka s okurkami

Tohle jídlo mě naučil můj přítel.

Zuzana Švédová, Bohumín

Vaříme express /26.06.15
Rybí hnízda

Rybí hnízda

Ideální jsou z filé nebo z pangasia.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /25.01.15
Smažené tousty plněné sýrem

Smažené tousty plněné sýrem

Rychlá, levná a dobrá večeře.

Kateřina Milinková, Vlašim

Vaříme express /29.09.14
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Cuketová omáčka

Cuketová omáčka

Když si chceš pospat a zároveň stihnout připravit dobrý nedělní oběd.

Jiřina ...

Vaříme express /01.07.15
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama