Reklama
Krůtí nudličky s fazolkami
Fotogalerie:

Krůtí nudličky s fazolkami

Ivana Machková
Ivana Machková
Frýdek-Místek

Recept mi poradila sestra Renátka jako lahodnou rychlovku.

Ivana Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g krůtí maso
  • 400 g mražené fazolky
  • 2 lžíce worchestrová omáčka
  • sůl, pepř
  • hořcice
  • grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Krůtí maso si připravíme na nudličky, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a přidáme špetku grilovacího koření. Takto nachystané maso vsypeme na orestovanou cibuli a dusíme do měkka. Podlejeme trochou vody.
  2. krok2 Vsypeme mražené fazolky a dusíme, dokud nezměknou. Omáčku dochutíme kořením a worchestrem.
  3. krok3

    Maso podáváme s americkými brambory.

    TIP : Na dochucení se báječně hodí tvarohový dip s česnekem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborák ze suchého chleba

Bramborák ze suchého chleba

Dobře se tak dají zužitkovat zbytky. Libuše Míková, Písařova Vesce
Vaříme express /27.06.14
Palačinky s tuňákem

Palačinky s tuňákem

Jednoduchá a svěží varianta.
Veronika Novotná, Brno
Vaříme express /27.12.11
Kuřecí v listovém těstě

Kuřecí v listovém těstě

 Pečeme je opravdu často. 

Irena a David Beranovi, Velešín 

Vaříme express /13.02.12
Bramborová placka

Bramborová placka

Jednoduchá bašta, která tě zasytí.
Lenka Rybarová, Našiměřice
Vaříme express /24.02.10
Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Překvapivě rychlá a jednoduchá polévka, která zasytí a mile vás překvapí svou jemnou ...

Vaříme express /10.10.12
Hejk smažený v těstíčku

Hejk smažený v těstíčku

Žádná zvláštní příprava, ke koupené směsi prostě přidáš čerstvé bylinky ...

Vaříme express /31.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu