Reklama
Reklama
Krůtí nudličky s fazolkami
Fotogalerie:

Krůtí nudličky s fazolkami

Ivana Machková
Ivana Machková
Frýdek-Místek

Recept mi poradila sestra Renátka jako lahodnou rychlovku.

Ivana Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g krůtí maso
  • 400 g mražené fazolky
  • 2 lžíce worchestrová omáčka
  • sůl, pepř
  • hořcice
  • grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Krůtí maso si připravíme na nudličky, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a přidáme špetku grilovacího koření. Takto nachystané maso vsypeme na orestovanou cibuli a dusíme do měkka. Podlejeme trochou vody.
  2. krok2 Vsypeme mražené fazolky a dusíme, dokud nezměknou. Omáčku dochutíme kořením a worchestrem.
  3. krok3

    Maso podáváme s americkými brambory.

    TIP : Na dochucení se báječně hodí tvarohový dip s česnekem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hejk smažený v těstíčku

Hejk smažený v těstíčku

Žádná zvláštní příprava, ke koupené směsi prostě přidáš čerstvé bylinky ...
Vaříme express /31.07.16
Chlebová štóla

Chlebová štóla

Můžeme ji podávat teplou i studenou, obě varianty jsou vynikající.

Marta Nejedlá, ...

Vaříme express /12.05.16
Pikantní šnečci

Pikantní šnečci

Na oslavu to nejlepší občerstvení!

Veronika Suková, Praha

Vaříme express /28.01.16
Toasty s kuřecími játry

Toasty s kuřecími játry

Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, ...
Vaříme express /22.01.09
Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka, která zasytí a zahřeje.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.02.15
Smažené párky v zelném listu

Smažené párky v zelném listu

Jsou výborné, ráda je připravuji jako pohoštění pro přátele.

Klára Simonidesová, ...

Vaříme express /20.01.13
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama