Reklama
Krůtí nudličky s fazolkami
Fotogalerie:

Krůtí nudličky s fazolkami

Ivana Machková
Ivana Machková
Frýdek-Místek

Recept mi poradila sestra Renátka jako lahodnou rychlovku.

Ivana Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g krůtí maso
  • 400 g mražené fazolky
  • 2 lžíce worchestrová omáčka
  • sůl, pepř
  • hořcice
  • grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Krůtí maso si připravíme na nudličky, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a přidáme špetku grilovacího koření. Takto nachystané maso vsypeme na orestovanou cibuli a dusíme do měkka. Podlejeme trochou vody.
  2. krok2 Vsypeme mražené fazolky a dusíme, dokud nezměknou. Omáčku dochutíme kořením a worchestrem.
  3. krok3

    Maso podáváme s americkými brambory.

    TIP : Na dochucení se báječně hodí tvarohový dip s česnekem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu Marie Hlaváčkové z Humpolce
Vaříme express /19.01.18
Smažená mozzarella s brokolicí

Smažená mozzarella s brokolicí

Pro opravdové labužníky.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /21.02.16
Smažená skotská vejce

Smažená skotská vejce

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /24.04.18
Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Někdy k nim přidávám i opečenou klobásku.

Tereza Hájková, Ostrava

Vaříme express /31.07.15
Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Připraveno podle

Nely Orlové z Mostu

Vaříme express /07.02.18
Pečené jednohubky

Pečené jednohubky

Místo rohlíků můžeš dát veku. Podávej je teplé, nebo studené.
Veronika ...
Vaříme express /03.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu