Reklama
Krůtí na oreganu
Fotogalerie:

Krůtí na oreganu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Ingredience

  • 8 krůtí medajlonky
  • 1-2 stroužky česnek
  • dle potřeby olej na smažení
  • trocha sůl, pepř, oregano

Doba přípravy

25 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí medailonky naložíme 2 dny předem do utřeného česneku. Po dvou dnech je zprudka osmahneme na oleji. Po zatáhnutí maso osolíme‚ opepříme a hodně posypeme oreganem. 

  2. Ještě pár minut osmahneme a pak můžeme hned podávat. Dobré je s rýží a kompotem. 

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Jednoduchý, levný a svěží recept. Jana Kubištová, Jihlava
Vaříme express /27.08.12
Jitrnicová pomazánka

Jitrnicová pomazánka

Na měkkém chlebíčku s jarní cibulkou prostě nemá chybu.
Jana Heinová, ...
Vaříme express /09.03.09
Klasický vajíčkový salát

Klasický vajíčkový salát

Přikusujeme čerstvý celozrnný chléb.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /08.04.16
Pikantní roláda

Pikantní roláda

Nakrájená kolečka podávám s pečivem.

Magda Lacková, Domažličky

Vaříme express /28.07.14
Linguine s cuketou

Linguine s cuketou

Tenhle recept je opravdu skvělý, cukety si pěstuji vlastní.

Eva Salajková, Kutná Hora

Vaříme express /27.08.16
Roláda se slaninou a krabím masem

Roláda se slaninou a krabím masem

Super s hranolky pečenými v troubě.

Ladislav Malének, České Budějovice

Vaříme express /26.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu