Reklama
Krůtí maso s hříbky a paprikami
Fotogalerie:

Krůtí maso s hříbky a paprikami

Olga Klásková

Praha

Výbornou přílohou jsou i hranolky či krokety.

Olga Klásková, Praha

Ingredience

  • 800 g krůtí maso
  • sůl a pepř podle chuti
  • trocha sójové omáčky
  • olej podle potřeby
  • 200 g hříbky
  • 200 g cibule
  • 200 g paprika (žlutá nebo zelená)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nakrájíme na kousky‚ jemně osolíme‚ opepříme a zalijeme sójovou omáčkou. Necháme krátce odležet.

  2. Pak kousky masa osmahneme na oleji‚ přidáme hříbky (očištěné, nakrájené a podušené)‚ nasekanou cibuli‚ pokrájené papriky a vše prudce osmahneme. Podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 7/2013 (3.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ryby na houbách

Ryby na houbách

Zakusuj čerstvou křupavou bagetkou. Jakub Klátil, Sokolov
Vaříme express /02.07.17
Tortellinový salát

Tortellinový salát

Na talíři ho můžeš dozdobit čerstvou okurkou, rajčetem a červenou paprikou.
...
Vaříme express /03.08.11
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Zdravá a lehká pomazánka.

Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně

Vaříme express /01.07.13
Pomazánka s tvarohem a nivou

Pomazánka s tvarohem a nivou

Bude jemnější, pokud přidáš trochu smetany.

Olga Šimperová, Rajhrad

Vaříme express /17.09.16
Jahodový koktejl

Jahodový koktejl

V letních dnech si dopřejte jako svačinku jahodovo-jogurtové osvěžení.
Hanka ...
Vaříme express /16.12.10
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Trošku jsem se bála, že chuť těstovin a hub nebude dobře ladit, ale překvapilo mě, že ...

Vaříme express /17.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu