Reklama
Krkovička po farářsku
Fotogalerie:

Krkovička po farářsku

Martina Dostálková
Martina Dostálková
Srch

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Ingredience

  • 4 plátky vepřová krkovice
  • 150 g niva
  • 3 ks cibule
  • červená paprika sladká
  • 200 g sýr Eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Krkovičku naklepeme a po obou stranách opepříme. Nesolíme, niva je slaná dostatečně.
    Poklademe na dno nevymazaného pekáčku a hustě posypeme cibulí, nakrájenou na kolečka. Přidáme nastrouhanou nivu a eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku.
  2. Pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175 °C do změknutí. Podlévat netřeba.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborová omeleta plněná špenátem

Bramborová omeleta plněná špenátem

Chutná obměna domácí tabule. Jarmila Boříková, Nové Město nad Metují
Vaříme express /04.07.12
Voňavá pochoutka z hub

Voňavá pochoutka z hub

Srpen a září jsou měsíce, kdy si užíváme houbaření. Po procházce ...

Vaříme express /28.01.16
Kuřecí maso v listovém těstě

Kuřecí maso v listovém těstě

Vhodný jako rychlý, ale chutný recept pro návštěvu.

Anna Musilová, Nová Paka

Vaříme express /23.02.13
Osúchy  od maminky

Osúchy od maminky

Je to jednoduché jídlo a nám moc chutná.
Martina Magyarová, Mladá Boleslav
Vaříme express /17.10.11
Vafle s horkými malinami

Vafle s horkými malinami

Hodí se jako rychlé pohoštění.

Milada Čejková, Slavkov

Vaříme express /10.08.16
Kuřecí játra po staročesku

Kuřecí játra po staročesku

Stejně se dají připravit i králičí játra.

Petra Kuchařová, Tichá

Vaříme express /09.05.14
 

Nejnovější

Roláda plněná uzeným

Roláda plněná uzeným

Vychytané Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /23.09.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /23.09.18
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama