Reklama
Krkovička po farářsku
Fotogalerie:

Krkovička po farářsku

Martina Dostálková
Martina Dostálková
Srch

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Ingredience

  • 4 plátky vepřová krkovice
  • 150 g niva
  • 3 ks cibule
  • červená paprika sladká
  • 200 g sýr Eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Krkovičku naklepeme a po obou stranách opepříme. Nesolíme, niva je slaná dostatečně.
    Poklademe na dno nevymazaného pekáčku a hustě posypeme cibulí, nakrájenou na kolečka. Přidáme nastrouhanou nivu a eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku.
  2. Pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175 °C do změknutí. Podlévat netřeba.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s kuřetem a kuskusem

Salát s kuřetem a kuskusem

K obědu nebo večeři je vždycky dobrý salát. U tohoto pokrmu je to vlastně všechno ...
Vaříme express /05.05.17
Nadívané žampiony  s bazalkovým pestem

Nadívané žampiony s bazalkovým pestem

Můj přítel je vášnivý zahradník a vloni začal pěstovat domácí žampiony. Voňavým ...
Vaříme express /06.08.08
Kuřecí medailonky

Kuřecí medailonky

Jako další příloha se hodí nejlépe rýže.

Jana Mráčková, Plzeň

Vaříme express /16.06.16
Špagety s lečem

Špagety s lečem

Doslova tě chytnou svojí pikantní chutí.
Olga Ambrožová, Brno
Vaříme express /22.01.09
Makarony s nivou

Makarony s nivou

Pikantní chuť sýra se k těstovinám hodí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /24.10.12
Pomazánka ‚‚Pálivec‘‘

Pomazánka ‚‚Pálivec‘‘

Je ostrá a voní po česneku.
Marta Černínová, Mokré Lazce
Vaříme express /20.02.10
 

Nejnovější

Kremrole s jahodovým krémem

Kremrole s jahodovým krémem

Podle receptu Terezy Rybkové Tereza Rybková, redaktorkaKromě práce v časopise pro ...
Sladký život /01.05.18
Štěstíčkový dort

Štěstíčkový dort

Kateřina Pálinkášová, Karviná

Sladký život /26.04.18
Čokoládové nebe

Čokoládové nebe

Ludmila Prokůpková, Krnov

Sladký život /26.04.18
Pikantní omeleta

Pikantní omeleta

Tomáš Kudrna, Zlín

Vaříme express /25.04.18
Platýs na citronovém pepři

Platýs na citronovém pepři

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /25.04.18
Muffiny s nutellou

Muffiny s nutellou

Tereza Hliňáková, Praha

Sladký život /25.04.18
Dortík Raffaello

Dortík Raffaello

Romana Chwistková, Horní Suchá

Sladký život /25.04.18
Roláda z bílků

Roláda z bílků

Vendula Velasová, Lažany

Sladký život /25.04.18
Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Podle receptu

Hany Jiříčkové z Benešova

Za pár korun /24.04.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama