Reklama
Krkovička po farářsku
Fotogalerie:

Krkovička po farářsku

Martina Dostálková
Martina Dostálková
Srch

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Ingredience

  • 4 plátky vepřová krkovice
  • 150 g niva
  • 3 ks cibule
  • červená paprika sladká
  • 200 g sýr Eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Krkovičku naklepeme a po obou stranách opepříme. Nesolíme, niva je slaná dostatečně.
    Poklademe na dno nevymazaného pekáčku a hustě posypeme cibulí, nakrájenou na kolečka. Přidáme nastrouhanou nivu a eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku.
  2. Pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175 °C do změknutí. Podlévat netřeba.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampionová polévka

Žampionová polévka

Tato polívka je u nás moc oblíbená a nemá chybu. Romana Vlková, Hlinsko
Vaříme express /04.07.10
Restovaná zelenina se žampiony a mozzarellou

Restovaná zelenina se žampiony a mozzarellou

Pokud je zelenina dobře upravená, chutná mi víc než maso.
Jiří Kafka, Semily
Vaříme express /23.07.10
Česnekové jednohubky

Česnekové jednohubky

Dělám je velmi často, mají skvělou chuť.

Marta Černínová, Mokré Lazce


Vaříme express /14.12.15
Plněná veka

Plněná veka

Málo práce, přitom zajímavý výsledek.

Ivana Maňásková, Karviná

Vaříme express /28.02.13
Chlebová štóla

Chlebová štóla

Můžeme ji podávat teplou i studenou, obě varianty jsou vynikající.

Marta Nejedlá, ...

Vaříme express /12.05.16
Kuřecí sendviče

Kuřecí sendviče

Přítel často jezdí na pracovní cesty. Dřív mu maminka smažila řízky, teď si ...

Vaříme express /05.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu