Reklama
Krabí salát s olivami
Fotogalerie:

Krabí salát s olivami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dá se podávat jako předkrm nebo večeře.

Vojtěch Pravda, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 250 g mražené krabí tyčinky
  • 200 g tvrdý sýr
  • 20 ks zelené olivy bez pecek
  • 200 ml kysaná smetana
  • 2 lžíce majonéza
  • 1 lžička sójová omáčka
  • 1 lžička ostrý kečup
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené tyčinky nakrájíme příčně na tenké plátky, sýr nastrouháme nahrubo. Přidáme rozpůlené olivy.

  2. Smetanu našleháme s majonézou, kečupem, sójovou omáčkou, solí a pepřem a vmícháme do salátu.

Pošli recept! 12/2014 (21.10.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kvasnicová polévka

Kvasnicová polévka

Moc dobrá a zároveň zdravá polévka. Alena Trnečková, Mostkovice
Vaříme express /08.07.12
Žebrácká pečeně

Žebrácká pečeně

Výborná je teplá i studená.

Marta Šimková, Praha

Vaříme express /21.07.14
Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Báječný tip pro všechny milovníky rýže.

Romana Kulichová, Praha

Vaříme express /24.04.17
Červeno-bílý salát

Červeno-bílý salát

S přítelem máme rádi saláty a nejvíc jsme si oblíbili saláty s balkánským sýrem. ...
Vaříme express /24.02.09
Květákové placičky

Květákové placičky

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /26.02.18
Hermelínovo-vaječný salát

Hermelínovo-vaječný salát

Nejlepší je, když se všechny ingredience chuťově dobře propojí, a to chce chvíli ...

Vaříme express /29.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu