Reklama
Krabí salát na toustu
Fotogalerie:

Krabí salát na toustu

Petra Šedivá
Petra Šedivá
Brno-Venkov

Tenhle salát máme doma moc rádi.

Petra Šedivá, Brno

Ingredience

  • 1 krabí tyčinky
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 bílý jogurt
  • sůl a pepř podle chuti
  • citronová šťáva
  • toustový chléb
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

xxx

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky a cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme smetanu s jogurtem. Osolíme, opepříme a zalejeme limetkovou štávou.
  2. Salát klademe na opečený toustový chléb, či jiné bílé pečivo.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové špecle se zeleninou

Sýrové špecle se zeleninou

Zdravá večeře je za chvíli na stole. Hana Kupková, Ostrava
Vaříme express /14.05.15
Linguine s kuřecími játry

Linguine s kuřecími játry

Tyhle trochu zploštělé ‚‚špagety‘‘ máme doma moc rádi. Místo kuřecích jater ...

Vaříme express /11.06.16
Chalupářská omeleta

Chalupářská omeleta

Máme chalupu v Jeseníkách a při přípravě jídel často experimentujeme. Tak se jednou ...
Vaříme express /31.10.08
Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Velmi rychlé a chutné jídlo. Syn vždy pomáhá při obalování.

Lenka ...

Vaříme express /11.11.12
Pastýřský pekáč

Pastýřský pekáč

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré.

Lenka Němcová, Příkazy

Vaříme express /04.01.13
Cizrnové lívanečky

Cizrnové lívanečky

Jsou bez lepku, bez mléka i bez vajec.

Petra Ménová, Kolín

Vaříme express /27.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu