Reklama
Reklama
Krabí pomazánka s rýží
Fotogalerie:

Krabí pomazánka s rýží

Anna Černá
Anna Černá
Praha

Osvěžující pomazánka vhodná pro vávštěvu.

Anna Černá, Praha

Ingredience

  • 250 g krabí tyčinky
  • 80 g rýže
  • 60 ml majonéza
  • 40 ml tatarka
  • 100 g zakysanná smetana
  • 100 g jarní cibulka
  • 1 lžička citronová šťáva
  • špetka pepř
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky nakrájíme nadrobno a dáme do misky. Uvaříme rýži, scedíme a přidáme k tyčinkám.
  2. Promícháme a přidáme majonézu, tatarku,zakysanou smetanu, nakrájenou cibulku a citronovou šťávu. Osolíme a opepříme.

  3. Pořádně promícháme a dáme do lednice vychladit. Podáváme na čerstvém pečivu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybičkové lodičky

Rybičkové lodičky

S tímhle občerstvením u každé návštěvy boduji. Nejenže výborně chutná, ...
Vaříme express /01.01.17
Houbová pomazánka

Houbová pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /01.07.18
Pomazánka s tuňákem

Pomazánka s tuňákem

Tato pomazánka je pro mne delikatesou.
Vaříme express /03.05.12
Pomazánka z červené čočky

Pomazánka z červené čočky

Rychlé, výborné a levné.

Alena Severová, Týn nad Bečvou

Vaříme express /29.06.12
Liškové špagety

Liškové špagety

Vhodné i pro lidi, kteří nemohou smetanu. Sojanéza má trochu hustší konzistenci, je ...

Vaříme express /17.10.14
Voňavá pochoutka z hub

Voňavá pochoutka z hub

Srpen a září jsou měsíce, kdy si užíváme houbaření. Po procházce ...

Vaříme express /28.01.16
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama